Hirdetés
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
csavarj rá törülközőt, az valamennyire egyenesen tartja.
nekem egyszer csípődött be, nagyon szar volt. ráadásul a köcsög ortopéd szakorvos nem akart érzéstelenítőt adni, mondván, hgoy nincs tb-kártyám.
aszondta, csavarjak rá törülközőt...
hazafelé a jó ki orosz trolin majd meghaltam (az 1 méteres amlitúdójú ugrálás különösen jót tesz a becsípődött nyaknak, ugye)
aztán hazaértem, csavartam rá törülközőt, és két napig néztem otthon a plafont. -
Esmein
nagyúr
válasz
üzenetére
Ilyenkor nyögni kell 2 napot és megszokni hogy arra nem fordítod.
Egyszer elaludtam a nyakam, felkeltem balrabillentettem és akkorát reccsent h még én is megijedtem. Aztán nem tudtam jobbrabillenteni, totál lebénult, reggelre elértem h egyenesben tudtam tartani 10 fokot balra és 0-t jobbra tudtam forítani. Várni kell, vagy menj el a dokihoz ha komolyabb volna.
Aktív témák
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs