- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
217.197-tel kezdődik.

pweisz: hát talán meglesz. a döbröközi rendőr rendes srác, nem a dombóváriakhoz tartozik az ügy, legfeljebb akkor lesz hozzá közük, ha az utakon meglátják. de nem hiszem, hogy ki mernek menni vele az útra, elég egyedi darab a zsigulik között. piros kombi a faluban már csak nekem volt. a faluban 2 autót loptak el az utóbi 3 évben. mindegyik meglett. abban bízok, hogy fiatal suttyók lopták el poénból, és ha kifogy a benzin, ott hagyják valahol. benzin pedig nincs benne sok.
aki értéket keres, hogy ellopja, nem zsigulit lop. az nehezen értékesíthető, nem nagy érték. ott volt egy zsír új betonkeverő is, inkább azt vittem volna el a helyében. egy autóval azért több a macera, ha pénzt akar belőle csinálni.
nincs időm végigjárni a falvakat, még a sajátomat se. meg aztán, hogyan? be nem mehetek a házakhoz, és nyilván nem az udvar közepén áll az autó. csak azt sajnálom, hogy a forgalmit benne hagytam. ne szoktam kivenni, így van már 18 éve, mióta nálunk van. fene se gondolta, hiogy egyszer valaki elviszi.
ha egyszer a boltban jársz kérdezz rá anyutól, hátha ott vagyok.
nyáron sokat ott leszek. 
-
Szalma
őstag
(Klikk az IP-dért ide: Bővebben: link. Egy ismerős tesztlapja.)
Szeretettel:
Szalma
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Marathon (2025)
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Gyúrósok ide!
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- OLED monitor topic
- Wuthering Waves
- Witcher topik
- Villanyszerelés
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó 22 db 256GB M.2 NVMe SSD Samsung / Western Digital / SK hynix
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 850w Gold!
- Qnap TS-251+
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- 44999 FORINT MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

aki értéket keres, hogy ellopja, nem zsigulit lop. az nehezen értékesíthető, nem nagy érték. ott volt egy zsír új betonkeverő is, inkább azt vittem volna el a helyében. egy autóval azért több a macera, ha pénzt akar belőle csinálni.