- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
igen, bar ha kotekedni akarsz, akkor semmi perc alatt lemondom, nem azert megyek
jelen esetben az a bajom veled (pontosabban nem veled, szemelyed ellen semmi kifogasom, ha lenne, azt eszrevenned, csak a masok hozzanemertesevel kapcsolatos megnyilvanulasod volt zavaro), hogy annak ellenere, hogy bevallottan a Te hibad a dolog, a masik felet hordod le mindenfele szarlamanak -- ez a feriba'-zas kulonosen irrrital, de ezt most inkabb hagyjuk
honnan szedek tuzfalat, service pack-ot:
kezdem a windoze javitasokkalkal, hogy sorjaban haladjunk: rendszeresen jarok windoze update-ra, mert az jo, s mint azt megfigyelhetted, a blaster/sasser es egyeb barataik, mar regen bejelentett, dokumentalt es javitott windoze sebezhetoseget hasznaltak ki, igy pl mikor megjelent a blaster, csak a hirekbol (es megjelenese napjan egy havertol, aki beszivta) ertesultem -- ezek utan batran felmegyek netre, akar tuzfal nelkul is
tuzfal: mint irtam, a legfrisseb windoze javitasok boldog tulajdonosakent nyugodtan megyek ki a netre, hisz ezesetben mar csak szandekos, celzott tamadas aldozata lehetek, de ez annyira nem jellemzo, leven nem sok az ellensegem (legalabbis nem annyi, hogy ne lehetne kezelni) -- a biztonsag kedveert azert hasznalok tuzfalat (kerio 2.1.5), mert fut a gepen par progi, amiket vagy nem akarok, hogy kimenjenek, vagy nem akarom, hogy elerjenek kivulrol, meg szeretem tudni, hogy ki kivel beszel a gepemen
sp csak azert kell, hogyha valakinek teszek rendszert (vagy nagy ritkan jomagamnak) ne millio darabban kelljen osszeszedni a javitasokat (anno modemmel egy egesz ejszaka volt, mig lejottek a peccsek, meg sp1 elott)
tobbi eset nem remlik (annyi mindenkibe kotottem mar bele, hogy nehez visszaemlekezni), de ha elokeresed szivesen elondom, hogy hol, mikor, mi volt az oka annak, hogy mi volt a problemam (mint mar irtam, semmikeppen sem volt szemelyeskedes a dolog mogott)
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest