Hirdetés
- Apple Watch
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Aktív témák
-
Integra
titán
''Én elhiszem hogy jobb''
eddig minden okés
'',de enyiből nyáron kötelezővé kéne tenni hogy mindenki Pirelli P Zero Rosso(csak példa) -val menjen mert jobb mint a debica(ezt tényleg betiltanám, valami rettenet), barum, stb.''
na ezt a gondolatmenetet/átvezetést hogy sikerült összehoznod?
te itt most elkezdtél nyári-nyáriról beszélni meg összehasonlítani egymással egy teljesen, amiről senki sem beszélt és egyáltalán nem tartozik ide..
én végig téli-nyáriról beszéltem aminek semmi köze ahhoz hogy mennyivel jobb egy nyári barum meg nyári pirelli...
óriási különbség van a között hogy a téli gumit kötelezővé kell tenni télen, mint abban, hogy a nyári-nyári között mit kell kötelezővé tenni ennyi erővel.
az elsőnek van értelme, a másodiknak meg az ég világon semmi és senki nem beszélt ilyenről
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DJI topic
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs