- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
válasz
VladimirR
üzenetére
egyébknt én nem értem az embereket. Hogy azért mennek ki a szomszéd faluban épült gigamegaáruházba, mert ott 10 Ft-tal olcsóbb a tejföl? vagy 50 Ft-tal a sör?
és akkora, hogy órákba telik, mire megtalálod, ami kell, gyalogolsz odabenn kilométereket, aztán sorban állsz, tolakszol...
jó, van, amit megéri ott venni, ha nagyon akciós (valami értékesebb terméknél), de elektronikai cuccot százszor szívesebben veszek az elektronikai boltban, mint egy nagy áruházban...
kaját vásárolni meg sokkal kényelmesebb a tőlem 300 méterre lévő kisboltban.
komolyan, szvsz az emberek több benzint égetnek el, mint amennyit spórolnak azzal, hogy kimennek a plázába. az egész csak arra jó, hogy hétvégén is forgalmat generáljon.
én egy kis főút mellett lakom, és újabban a hétvége semmiben nem különbözik a hétköznaptól, annyira nőtt a hétvégi forgalom. kivéve az ünnepnapokat, amikor a plázák zárva vannak, és olyankor csak 5 percenként megy el egy autó...
Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs