Hirdetés
Aktív témák
-
Ja tényleg, ma nyolc körül a Kálvin téren a kék metróban volt szerencsém találkozni a fradi drukkerekkel.
Akik ügyesen szétverték az előttünk lévő metrókocsit, kiverték az ablakokat, stb.
a metró nem közlekedett tovább (a sofőr bemondta, hogy ''tisztelt utasaink, legyenek szívesek, szálljanak le''
ekkor a tisztelt szurkolótábor is leszállt, és elkezdte dühödten, székeket rúgdosva énekelni, hogy ''mocskos békávé, sá-lálá-lálá''
a metró egyéb utazóközönsége pedig menekülőre fogta a dolgot. én is jobbnak láttam gyalog elindulni, látván, hogy metróval nem fogok eljutni a nyugatiig záros határidőn belül.
egyre jobban imádom ezt az országot, és a benne élő bunkókat.
A Fradit mint egyesületet megszüntetném, a magyar focit is egy-két évig csak zárt kapuk mögött engedném játszani.
Az ilyen szurkolókat pedig kényszermunkára vinném.
Hihetetlen, hogy nem lehet velük mit kezdeni. persze, mire felértem a felszínre, már jöttek a rendőrök szirénázó rendőrautókkal, de mit tudnak velük kezdeni? honnan tudják, hogy ki volt a bűnös? megbüntethetik-e őket?
nem.
Na mindegy. de legalább szerencsére fekete sál volt rajtam, és nem más színű. okultam a pár évvel ezelőtti esetből...
Aktív témák
- Spórolós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest