- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nő az eSIM-ek iránti igény
Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Nem tudom olvastad e Theodor Fontane-től az Effi Briest-et! Nekem kötelező volt.
Első ca. 20 oldalon azt írja le milyen a szoba! Nem tudom de azért át lehet esni a ló túloldalára!
Lehet, hogy most sokak szemében NAGYON sokat esek /A Supermen ellenére/, de Tolkiennek is a trilógiájában néha nagyon részletezve írja le az adott dolgot. -
Arnold2
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igazad lehet! Attól még hogy sokat olvas nem feltétlen hogy jól is ír! De ki tudja?
/Most megvédem annak ellenére hogy le HÜLYÉZET!!/ Lehet hogy tényleg van benne valami és a sok olvasás/ no meg az a 15éve/ tényleg hatot rá!
Én kissebb novellákat írok/tam és nem olvasok sokat és akik olvasták azt mondják, hogy jók!
Valakinek megy az írás valakinek nem! Szerintem ez véna és tehetségfüggő! -
Arnold2
őstag
Miért lennék HÜLYE? Azért mert néha felteszek olyan dolgokról kérdéseket amik fölött általában mindenki átsiklik???/Igaz ezek a dolgok lényegtelenek, de akkor is!:)/
Superman egy Cripton nevű bolygó utolsó túlélője! A nagy robbanás előtt /mármint szűlőbolygója/ a szülei elküldték a Földre mert itt hasonlítanak a legjobban az emberek a Kriptoniakra. CSAKHOGY: a sárga napfény supermenné tette!Hogy miért? Mert!
De van egy gyengepontja /mert minden hősnek kell egy/: ha közelében van egy darab a szülőbolygójából /a robbanáskor szétszóródótt/ akkor elveszti az erejét,elgyengűl és még meg is halhat!!!
Szóval önként kerüli a kriptonitot!
VladimiR:szerintem azért mert Superman Spermanjai nem kompatibilisek Lois PSeivel!
De volt ilyen rész csak már nem emlékszem pontosan rá! -
Arnold2
őstag
Én meg 19 vagyok de néhe nyomok olyan hozzászólásokat ami egy 8évesé is lehetne:U
-
Arnold2
őstag
Teljesen más: Mindenki ismeri ugye Superman-t! És ugye neki is nő a haja körme szakálla.DE!!! Hogy vágatja le mindezeket, hisz emberi eszkőz nem tudja sebezni, csak kriptonit közelében, de ugye...
-
Arnold2
őstag
Hé ezt egyszer küldtem el!
-
Arnold2
őstag
Miért van az ha becsukott szemmel közelitek a homlokomhoz mondjuk egy rotringgal akkor már 'belül' érzem, hogy hol fog kapcsolatba kerülni a börömmel, de ez még azelött, hogy ténylegesen hozzáértem volna?
-
Arnold2
őstag
Lehet kákán csomót keresni?
-
Arnold2
őstag
Figyú! Remálem nem bannolnak ezért a kérdésért, de érdekel!
A Superman sorozatokban mikor Superman a szeméből lézert lővel vagy mikor átnéz a falakon, nos azokat a sugarakat más ember is látja vagy csak nekünk mezei nézőknek tették láthatóvá,de egyébként láthatatlanok?
És miért áll el olyan sokáig a téliszalámi?
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mesterséges intelligencia topik
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Napelem
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10// fóliás új kijelző! //Core i7 1260P //16Gb /512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /I9-13900H/16GB 512 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest