Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
hungeek
üzenetére
azért az már durva ár, mert 50 millából igen jó és modern anyagokból húzok fel téglaházat, és még napkollektorra és egyéb okosságra is maradna belőle.
csak nem szabad faszokkal kiviteleztetni, mert különben bukta az egész...
csak hát az egész magyar építőipar a lehúzásról szól:( -
Bash
őstag
Szerintem sárga, de hogy ne legyek ellened, ezért nem szavazok. Így jó?

Az első képen a sárga szín, a másodikon a teniszlabda fehér háttérrel, a harmadik képen ugyanaz a teniszlabda átlátszó háttérrel, a negyediken pedig a zöld szín látható. Mindenki döntse el, hogy melyikhez áll közelebb a teniszlabda.
Érdekes megfigyelni, hogy mennyit számít a háttér. :)
Okos emberek pedig ezt mondják:
''Q. Why are tennis balls greenish-yellow?
A. The ''Optic Yellow'' color is intended to have the best overall visibility. Some argue that orange is more visible in certain conditions, but it doesn't show up well on TV, so it won't be adopted for many pro events.''
''Q. Why do some tennis balls have red print while others have black print?
A. Red print is generally used on clay-court balls, black print on hard-court balls.'' -
VladimirR
nagyúr
tudom, tudom, hust a hentesnel....
s azt is tudom, hogy a tc nem erre lett kitalalva, s mivel nem ez az elsodleges szempont a fejlesztesenel, lehet lassu, helyenkent bugos, de a legtobb embernek boven eleg, mivel max 1-2 kepeket, kisebb allomanyt kell fel-, vagy letolteni
komolyabb hasznalatra biztos vannak jobb progik, ezekrol sajnos nem tudok nyilatkozni
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest