- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
Aktív témák
-
Obi-1
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Én valamikor gimi után bementem sorozásra, de csak az iskolalátogatási papírt kérték el, méricke, stb elmaradt. Úgyhogy nem vagyok kategorizálva. Akkor még behívnak majd sorozásra újra? Vagy elfeledkeztek rólam?
-
TéKrys
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Anno az én sorozásomkor is volt poén bőven.
- Eligazításkor a srác fogta magát és kiment a folyósóra cigizne. Az őrmester mondta neki hogy jöjjön vissza. mire a srác majd ha elszívtam. Addig ment a huzavona míg az őrmester a rendészek hívásával fenyegetett. :C
- A másik eset az orvosi részen történt: az aszisztens hasraütésre írta be az adatokat (súly, fejméret, magasság, ...stb) :))
- A végén pedig mindenkit felhúzott a sorozótiszt, -mikor már csak annyi volt hátra hogy egyenként egyeztessék az adatokat-, fogta magát déli 12kor és elment ebédelni. Szvsz nem sok kellett volna hozzá hogy a várakozók meg ne lincseljék :C
Aktív témák
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest