- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha nem vágom el valahol a mondatot, akkor az egész hsz-t idéznem kellett volna. :)
Én megpróbáltam minél normálisabban viselkedni. Jó, azt odaírtam hogy valószínűleg nem lesz sikeres ez a bazár. De most hogy lehetne emberi hangnemben elmondani? Mert először meg akartam neki írni hogy ezekkel az árakkal itt nem fog labdába rúgni, de akkor meg megint az jön hogy miért bánunk így az újonccal. Idejön mi meg rögtön elcsesszük az üzletét hogy ''ezek az árak itt nem mennek''... Mit kellett volna írni? De komolyan. Én nem tudtam kitalálni semmi jobbat, mintsem megkérdem az árát annak ami kell, és ha jóval drágábban adja mint a bolt, akkor ezzel indoklom hogy miért nem veszek tőle. Szerintem talán még így lehet a legfinomabban tájékoztatni vkit hogy kicsit drágán akarja eladni a dolgokat.
Egyébként érdemes megnézni a tag többi topikját is, van olyan hogy ''nem nem vesz senki?'' ''hahó jöjjön már vki'' és aztán nulla átvezetéssel ''topic zárható''. Ja és közben nem adott el semmit. Szóval nekem kissé fura, de ez most más kérdés.
Aktív témák
- EAFC 26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Total Commander
- Gitáros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 12/512GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest