- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
csak én nem tudom változtatni az adataimat, vagy másnak sem jon be az oldal??
-
Nos, azt hiszem sokan kiváncsiak mi folyik itt..
akkor elárulom, hogy Travelos bújt álnév mögé, hogy villogtathassa rendkívűl magas szellemi színvonalát.
itt a topic ahol kezdődött:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=52841[/L]
Engusznak szólt be, én pedig csak tettem egy megjegyzést hogy ban gyanus volt a káromkodása..
erre nyitotta meg a szenzációs ''Meleg...'' topicot, persze azért hogy engem idegesítsen.. az adataimat kimásolta, hogy könnyen ki lehessen találni, mik a célzásai.. és végűl az I Love You-s topic.. Nos azt hiszem, ha ezt Engusz meglátja, rögtön bannolni fogja, ugyanis azt mondta 1 esélye van a srácnak, és azóta már soka eljácott..
én továbbra is azt mondom ha baja van velem, ott vannak az elérhetőségeim, keressen meg, jöjjön ide.. és szivesen elbeszélgetek vele a 7 kerben.. ennyit erről..
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- Mesterséges intelligencia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus X540LA - 15,6"HD - i3-5005U - 4GB - 256GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR - DVD Iró
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest