Hirdetés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Cardinella
aktív tag
Kérdésem: egy állatorvos az 5 éves egyetem elvégzése után mennyi gyakorlat, idő után nyithat magánpraxist? :F
A kérdés komoly, aki tud, segítsen. Köszi! :Y -
Cardinella
aktív tag
Köszönöm, hogy elmagyaráztad a lényeget; csak nem szeretek sokat írni...:)
(''...aki nem fogadja el, az ki lesz penderítve...''- ez teljesen általános alany, és nem konkrét személyre vonatkozott...másrészt egy ban-ért azért 'keményen' meg kell itt dolgozni...)
takito: részemről peace:), és jó olvasni a hozzászólásodat, mert manapság nem divat helyesen írni, én ezért is becsüllek. -
Cardinella
aktív tag
Már több hasonló vitánál, kérdéskörnél leírtam; de akkor mégegyszer és utoljára...
A (szólás, stb.)szabadságod annyit jelent; hogy tetszés szerint eldöntheted belépsz-e a PH!-ra, tanácsot adhatsz másoknak, kérdezhetsz, üzletelhetsz, stb.; és nem azt, hogy ezen a fórumon bármit csinálhatsz, írhatsz...
Itt egy közösség szabályai a mérvadóak (ld. alapelvek); aki nem fogadja el, az ki lesz penderítve, és ez így helyes... -
Cardinella
aktív tag
Üdv, Bash! :)
Természetesen feltűnt, hogy nem vagy mostanában; de remélem a problémáid megoldódtak(-nak). Azt hittem ''szabadságon'' vagy, és valami kellemes helyen nyaralgatsz éppen.
A fülest azóta is rendületlenül hallgatom, ilyenkor mindig eszembe juttok gaboRF-fel együtt, és nagy-nagy hálával gondolok Rátok.:)
A legjobbakat kívánom Neked; és remélem, hogy rövidesen rendeződik a helyzeted!
:) -
Cardinella
aktív tag
Korábban egy Coolink hűtővel izzadtam vért, szintén csavarhúzós-bepattintós tipus volt. Utána egy 1,5 cm széles véső élét leszigetelőszalagoztam, azzal könnyebb a fel-lerakás, mert nem csúszik le a tartófül bevágásából, és infarktust sem kap az ember szerelés közben; másrészt így az alaplap testi épsége is megőrizhető.:P
-
Cardinella
aktív tag
[L]http://www.origo.hu/tudomany/elet/20040729meghalt1.html[/L]
Egy rövid megemlékezést minimum megérdemel a jó öreg Francis; Nagy Ember volt...R.I.P. :o
Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs