- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nekem világos, de ilyenkor ezzel a dumával szoktak jönni :U
EGyébként döbbenet, hogy mennyit változott a PH! az alatt a 2,5 év alatt, amióta itt vagyok...elékszem kezdetben mennyire más volt...nem hisztizett senki, meg ordibált, hogy milyen szemetek a moderátorok, vagy az emberek nem vesztek össze olyan topicokban, aminek nemhogy a PH!-hoz semmi köze, de még egy álatlános fúrumban is hülyeség lenne felvetni...ehelyett olvastam egy csomó infót, meg szétröhögtem az agyam, ahogy Den és Csendpenge kontrázott egymásnak :D Igaz, ezzel néha szétoffoltok egy-egy topicot, de akkor ez nem volt zavaró :U Már csak azért sem, mert ok, a topic elveszett, de az ember legalább egy jót röhögött...a mostani szétoffokra viszont az utóbbi már nem jellemző :(
Na jó tudom, ez az ára annak, hogy a PH!-ból Magyarország egyik (A) legnagyobb számtech-es weboldala lett, s könnyen lehet, hogy ha maradt volna a régi állapot (ki létszám), akkor most már haldokolna a weboldal...csak náha olyan jól esik siránkozni egy kicsit :DDD
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Warhammer 40.000
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest