Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Bass_2
tag
Ti is megkaptátok emailben azt a képsorozatot, amin egy csaj szerepel, aki karambolozott egy részeg ipsével? Nagyon durva. Ma este biztos nem alszom!
Mielőtt részegen autóba ülnél címmel kaptam.
Ha érdekel titeket, akkor elküldöm valakinek emilben, mert én feltenni nem tudom, mert láma vagyok. :) -
Bass_2
tag
Szerintem a CART sokkal izgalmasabb, mint a F1, csak ezt sajna ritkábban lehet látni, ráadásul ha nyomják is, akkor is későn.
Az F1 addig volt izgi, míg Hakkinen megnyerte az utolsó világbajnoki címét. Akkor még voltak izgalmas csaták, de az utóbbi időben egy versenyt se láttam, mert unalmas volt, h mindig a Ferrarik taroltak.
Amúgy Den-nek igaza van, ezek az új módosítások hülyeségek. Totál ellenkező intézkedéseket hoztak, mint kellett volna.
De azért kívácsni vagyok, h lesz e nagy változás az izgalmakat tekintve. -
Bass_2
tag
Nagyon nem vág témába, de honnan lehet animált smile-kat leszedni? Már ezzel kűzdök két napja, de egyszerűen nem találok sehol:DDD))
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- Vírusirtó topic
- Revolut
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs