Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Basszus. Rájöttem mitől van térhangzás jellege a dolognak. Közben szólt a hifi-ből is a zene. :D Így könnyű... A Cbox-om füles kimenete viszont iszonyatosan zajos. Nem tudom mi a gáz vele. :(
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Hát ez szomorú. :) ) Tényleg van valami térhangzás jellege, kicsit olyan mintha kapott volna egy visszahang effektet. De azért nem egy gigant csoda. :D
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
???
A cd-t rád testálom, nekem nincs rá szükségem.
Akkor jössz? -
Satan-Claus
senior tag
''Ha lehűtöd a ramot jobban bírsz élni ''
Egyszerűen ezt egy marha jó poénnak tartom. :) -
Satan-Claus
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Egészen, teljes métékben, 100%-ig biztos vagy benne, hogy meg akarod neki mutatni? :)
De tényleg...?:) -
Satan-Claus
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Faterom házának a felújítását csinálom úgy kb. 2 hónapja, és hétvégén van a legnagyobb meló, mert a munkások nagy része csak akkor ér rá. Jelenleg pedig a legnagyobb gondom, hogy a villanyszerelő dobbantott úgy kb 250 ezerrel, úgyhogy (mivel apám nem díjazta a ''bérkopaszos'' elképzelésemet) most ügyvéddel tárgyalok, és polgári pereket indítok...:(
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Már írtam, de nekem a hétvégéim többnyire elég telítettek. Nem hinném, hogy Pécs összejön. :(
-
Satan-Claus
senior tag
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=3791&start=300&what=&how=&fid=50[/L]
308-tól :) -
Satan-Claus
senior tag
Itten vagyok.:)
Nahh, a BME-s barátom mondta, hogy péteken lesz egy ilyen nagy villámgyártás, amiről már mesélt régebben, és megkérdezte a prof.-ot, hogy bemehetek-e én is megnézni. A válasz igen volt, szóval megyek én is. Lesz minden. Szent Elmó tüze, hatalmas áthúzások, b@zi nagy csattanások, és minden ami szem-szájnak ingere. :)
Kb. délben kezdődik majd a dolog. -
Satan-Claus
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
a koripálya igazából egybe akart lenni csak kettő lett
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
most meg jó...vadászkutya legyek, ha értem.
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
+ azt hiszem valami gond van a hozzászólások számozásával is.
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Dettó :(
Aktív témák
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- Eladó Apple iPhone 11 128GB piros (PRODUCT RED) színben
- Samsung Galaxy S25 512GB HIBÁTLAN!ÚJSZERŰ!Kártyafüggetlen
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest