Hirdetés
- iPhone topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Den
veterán
1026
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
Bazze... szétoffolod a topicot :DDD
-
Den
veterán
válasz
KovacsUr
üzenetére
Igen ez valszeg a színtelen, szagtalan wurst-okhoz szokott németeknek bejön, de paprikás, fokhagymás fűszeres füstölt kolbászokhoz szokott magyarnak elég sokkoló a ketchupban ázó, ceruza formájúra préselt hús(?) rúd. Az külön jó hogy egy ilyen cucc alapból kb 2 óra alatt meg tud romlani ez meg hűtés nélkül eláll hónapokig. -valszeg több tartósító van benne mint hús.
-
Den
veterán
Hú emberek... a Knabber Nossi nevű ketchupos mini ''kolbászt'' kerüljétek el messzire... Most ettem meg egyet (ingyen osztogatták), de félútról majdnem visszafordult. Asszem megmondom a családtagjaimnak, hogy ha az elkövetkező pár napban furcsán viselkedem, rögtön hívjanak orvost....
-
Den
veterán
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Én kovács úr aláírásán szoktam szétröhögni magam. Ez lehetett a Király utolsó mondata... ;]
-
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
A lecsókolbász necces. Tegnap este jól betápoltam kolbászból.... ehh, olyan vadakat álmodtam... plusz megittam egy hektó vizet, úgyhogy mától a kolbászféléket pszichoaktív szernek nyílvánítom :DDD
Amúgy kapcsoljatok radio dj-re, most kezdődik panjabi mc. állat... -
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Hát egy abitot megprószált. Nem ment az abit lapjában, de szerintem lassan összeáll a gép :) Az meredek volt hogy a 2000+-t összerakta szilikon paszta nélkül és még húzni is akarta. De legaább kiderült hogy az amd sem ég le :)
-
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Az sajnos reméntelennek tűnik. :( Max kollektive ignoráljuk az ilyen topicokat.
-
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Pedig komolyabb dolog mint pár topic téma :)
-
Den
veterán
Lejött :) . Nagyon kemény ez a zene. :) Kösz mégegyszer
-
Den
veterán
rádio dj-re kapcs gyorsan
-
Den
veterán
Előbb jött az arc hogy elad egy kb 350k-s gépet százért, aztán másik nicken hogy elad egy r9700pro-t 50k-ért, aztán ''bocsánatot kért'', aztán most segítséget kért programozáshoz édibaba vagy milyen néven.
De légyszi ne foglalkozzatok vele, mert azért csinálja ez a szerencsétlen. -
Den
veterán
Amúgy nincs időm mindig minden topicot megnézni, úgyhogy kérlek titeket ha valami gyanúsat tapasztaltok akkor szóljatok valamelyik online házigazdának.
Pl ha ezt a topicot mindig megnézem ha előkerül, úgyhogy ha ide írtok azt biztos elolvasom. -
Den
veterán
Annyi csak mint amit ott is írtam. Az ip cím más volt de a stílus árulkodó. A nick, a mesterkélt helyesírási hibák... Annak meg kicsi az esélye hogy minden nap egy másik elmebeteg essen be a fórumra. Rájött hogy az ip alapján azonosítjuk, gondolt egy okosat átment a haverhoz hogy majd akkor nem tudjuk kicsoda.
Mindenesetre szánalmas figura lehet ha ilyenekben leli örömét- -
Den
veterán
A lassulás nem ront az izgalmon. nem azt élvezi az ember ha 300-al repeszt végig a kocsi a célegyenesen tökegyedül, hanem ha kemény csata van egy egy helyezésért, mikor 2-3 versenyző megtalálja egymást és folyamatosan egymást előzgetik.
Márpedig akkora teljesítménykülönbség nem jó hogyha az egyenesben csak úgy lelépi egyik a másikat, az azt igazi mikor kifékezéssel, jobb ív választássak, vagy kigyorsításkor cserélnek helyet. Ehhez viszont nagyobb kanyarstabilitás kell megbocsáltóbb futóművel, hogy az első elnézett féktávnak ne a sóderágy legyen a vége.
A költségcsökkentést meg a drága anyagok és technlógiák betiltásával lehet elérni, pl a 400.000 dolláros kompozit váltókéval. Ráadásul ha növeljük a min súlyt ezzel csökkentjük a szuperkönnyű alkatrészek szükségességét.
Nézz meg egy 125-ös gp futamot és megérted milyen az izgalmas verseny :) -
Den
veterán
Hát elég gáz ha az adja a verseny izgalmát, hogy hány autó esik ki mert a motorok teljesítményét a turbók betiltása óta nem korlátozták semilyen szabállyal közben a stabilitást folyamatosan csökkentik, a szárnyak a gumimért és a szélesség csökkentésével, + betiltották a slicket, most letitanak minden elektronikát amivel uralható a lassan majd 1000 lóerős motor ereje.
A motorok ereje évről évre nő, ez az elmebeteg fia meg egyre instabilabbá teszi a futóműveket.
A másik elmebaj hogy a szombati időmérő után nem lehet hozzányúlni a kocsihoz. Király. Szombat 30 verőfényes napsütés, vasárnap 20 fok, párs levegő, eső. Aztán maradj az úton ahogy tudsz. Nagyon izgalmads lesz ahogy az első körben kipregnek a kocsik.
A legnagyobb hülyeség hogy költségkímélés jegyében letiltják az elektronikát. Az egész kocsiban a legbagatelebb tétel az elektronika árban. Ráadásul hsa valamit profitálhatna az utcai autós a forma 1 ből azok a menetstabilizáló elektronikák, vagy a 94-ben betiltott aktív felfüggesztés.
Izgallmas és olcsóbb versenyt akarnak?
-betiltani a beriliumot
-betiltani a magnéziumot
-betiltani a kompozit anyagokat, legalább részlegesen.
- max 8 henger, hengerenként 4 szelep, nincs pneumatikus szelepvezérlés
-slick megint lehessen
-szélesebb kocsik
-minimum 700 kiló. -
Den
veterán
Olvastátok az új f1 szabályokat? Ezek elmebetegek...
-
Den
veterán
Hehe, ma roxin és a danubiuson is hallottam a király linda féle hinusz verzsönt :)
-
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
A hammerhez megcsinálhatják ugyanezt a reklámot, úgy hogy a tigris már kicsit nagyobb, és fölzabálta a macskákat :)
-
Den
veterán
Na az a megoldás, ha ezentúl tsibe valami jót mond, akkor megdícsértek engem :DDD
-
Den
veterán
Hoppá, kicsit megtáltosodott a voda gprs :)

-
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
Valahogy éreztem hogy a csokik sütik után előbb utóbb sör is jön :)
-
Den
veterán
válasz
guess.who
üzenetére
Télleg nem érted amit írtam, vagy csak ugratsz ? :) Hogy jön ide macsóság meg ilyenek? A lényeg az volt, hogy az álltalánosítás, ami bizonyos magatartásformákat nemek szerint osztogat az téves.
''viszont félholtan sem hagyják el magukat''
Az ilyenek meg meg is érdemlik. Egyrészt egészségügyi szempontból sem túl jó ötlet, másrészt meg elmulasztják mindazt, amit egy nő adhat(na)
Egyrészt ha a az idézett mondat elejét megnézed, láthatod hogy az idézett rész nőkre is vonatkozik, ők gondolom nem arra vágynak amit egy nő adhat :) Ennél ők sokkal többet tudnak adni :) -
Den
veterán
válasz
guess.who
üzenetére
Vagy pedig halivudi forgató könyv író :)
''vagy nem a megfelelő nőneműekkel beszélgettem eddig ilyesmikről... ''
Lehet hogy félreértettél, én nem a nőkkel kapcsolatos írásaidra gondoltam, hanem a férfiakkal kapcsolatosakra. Ez a ''nincs elesettebb egy náthás férfinál'' az egyik leggagyibb női legenda :) Ha télleg férfi vagy, meg ismersz más férfiakat is akkor tudod hogy ez nem igaz, nőben is férfiban is nagyjából ugyanolyan arányban vannak akik egy kis meghűléstől is úgy viselkednek mint ha halálos betegek lennének, és azok aki viszont félholtan sem hagyják el magukat... -
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
csak óvatosan a pesszimista hozzáálással, aki várja a bajt, az meg is kapja.
-
Den
veterán
válasz
KovacsUr
üzenetére
Esküszöm nekem is ez jutott eszembe :) a milenium országjáróban voltak ilyen csodálatos grafikonok, pl a pedagógusok béremelkedéséról az az évi oszlop 5x magasabb volt mint az előző évi de számban kifejezzve a különbség pont annyi volt mint az infláció.
Hiába, tudni kell a semmit is eladni :) ilyen ez a grafikon is... -
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
Én inkább egy tüzes kis vöröset.... :) Ja, bor a téma? azt nem kérek.
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
A gulyásodból ítélve a pörkölt biztos jó lesz, mert mindkettő hasonlóan indul, utána meg már nehéz elrontani.
Szerintem a rántotthús is jó lesz, ott nagyon nincs mit elrontani, max ki lehet szárítani. -
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Valszeg most gyűjti a leendő vevőket :D
-
Den
veterán
Ide nézzetek mit találtam :)
[L]http://plusabit.tvnet.hu/html/_rovatok/forum/foutput.php?nid=0&start=90&len=30&res=1024[/L] -
Den
veterán
válasz
Hacked_3940
üzenetére
Nincs ilyen topic, de szerintem csinálj egyet, biztos nem te lennél az egyetlen hozzászóló :)
-
Den
veterán
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Nah azé'...
Mint volt úttörő had pontosítsak egy kicsit.
''komcsi fílinget adtak bele (vörös nyakkendő). Meg hát kötelező volt.''
A komcsi fílng, az kimerült az álltalad is említett vörös nyakkendőben, bár igazán mai napig nem tudom miért is volt vörös, és hogy a vörös (manapság) mitől komcsi, akkoriban ezt nem magyarázták, azt se tudtuk mi az a kommunizmus...
Szal ezt a komcsi fílinget valahogy nem éreztem.
A kötelező volt, sem a megfelelő szó, inkább úgy mondhatnám hogy autómatikus.
Elsős korodban kisdobos lettél (kék nyakkendő, kék madzagos síp), negyedikesen meg úttörő(piros nyakkendő, piros madzagos síp). Egyébként az útörőség annyiból állt, hogy a szokásos iskolai ünnepségeken (évnyitó, évzáró, nemzeti ünnepek, és akkor még a noszf) a fehér ingre föl kellet kötni a nyakkendőt meg a sípot, aztán mikor vége volt az átlag 0,5 és 1 óra közti időtartamú ünnepségnek ezeket a ''kiegészítőket'' el is felejthettük a következő ünnepig. Ja meg a himnuszon kívül az internacionálét is lejátszották, oszt annyi.
Viszont voltak tök jó nyári táborok, olyasmik mint amit te is leírtál, ráadásul ingyen, vagy jelképes összegért, és _mindenkinek_
A régi szép idők... :O -
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
Hiába ez a ''másnap'' reggel :P
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
Épp egy kv-t készülök bedobni, valahogy nagyon nem bírom elérni az üzemi fordulatszámot. Pedig már megnéztem egy jó kis szuperbájk szuperpólt :DDD
-
Den
veterán
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Az mc ugyan az, csak az sd az softvare developer.
-
Den
veterán
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Én meg azért sem mondom el :t
-
Den
veterán
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Na megkérdeztem egy MCSD-t és azt mondta hogy system :)
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
Már megint gyorsabb voltál, két kézzel nem ér :P
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
hát ha MCSE-k vannak, akkor talán ms vs linux-ot kéne indítani. csak ahoz meg én nem tudnék hozzászólni :DD
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- iPhone topik
- Linux Mint
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Snapdragon X Elite 32GB 1TB Win11 Pro ARM EU billentyűzet
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 6GB!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Playstation 4 slim (500GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest