- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
''én nem a nőkkel kapcsolatos írásaidra gondoltam, hanem a férfiakkal kapcsolatosakra''
...De mivel nem vagyok nő, így férfiakkal kapcsolatos dolgokról általában nőkkel szoktam beszélni, mivel személyes tapasztalatom nincs -meg valahogy nem is vágyom rá, hogy legyen. :))
Az addig oké, hogy a vérmacsós szerep úm. ''rákényszeríti'' a férfiakat arra, hogy mindig ''kemények'' legyenek, de én nem hiszem, hogy ez valóban így is lenne -főleg egy nőneművel való kapcsolatukban. A meghűlést csak egyetlen példának említettem, s csak egy utalás volt általánosabb dolgokra -a lényeg az inkább ott volt, hogy a nők szeretnek anyáskodni az imádott férfi felett, viszont azt általában irritálja ez a viselkedés (hiszen vasmacsó), s csak bizonyos alkalmakkor ''engedi meg''... :)
''viszont félholtan sem hagyják el magukat''
Az ilyenek meg meg is érdemlik. :) De hát ugye kinek a mosdó, kinek meg e fürdőkád... :DD
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest