Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
''itt nem arról szól a dolog pl frissítés hogy jó majd elgondolkodunk rajta hanem : Nem és kész !''
Tehát megint: Neked nem tetszik itt valami, kéred, hogy változtassanak, s valaki (házigazda, moderátor, tulajdonos, stb. -aki kompetens ilyesmiben) azt mondja, hogy nem, mert nem fér bele a PH! szellemiségébe, dizájnjába, stb. Mi ezzel a baj? Írtam az előbb is, hogy ez itt nem Hold ProHardver! oldala, hanem A ProHardver... Lehet, hogy szerinted ez apró különbség, de mégis fontos...
De gondolkodjunk a Te logikád szerint: ha teszem fel megváltoztatják azt, amit szeretnél, s holnap én mondom azt, hogy nekem az úgy nem tetszik, legyen máshogy, akkor megint kötelező megváltoztatni? És így hová jutunk? Gondolkodj légy szíves kicsit...
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Gaming notebook topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- World of Tanks - MMO
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyomtató topik
- EAFC 26
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs