Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• svili

tag

válasz 6s #83 üzenetére

''1. Miért firmware-t ír az s5, az s4 meg s/w version-t.''

Fogalmam sincs, nekem csak S5-ös készülékem van..

''2. Miért van fenn az odys honlapján s5 szoftver, és ha azzal nem a firmware-t frissíted, akkor mit lehet vele kezdeni?''

Talán az Odys vevőszolgálatát kéne megkérdezni. :U
    Sajnos, elég primitív szoftvert adtak az S5-höz, amivel NEM LEHET a firmware-tfrissíteni... de azt hiszem ezt már mások is írták, tehét nem én vagyok a béna.. :R

''3. Miért hallottam mástól, hogy automatikusan update-elte a firmware, mikor a progit elindította.(nem biztos hogy a program az a program, ami az odys honlapján van)''

Akkor légyszíves,írd ide a linkjét ''annak a proginak'' - különben az egész csak urban legend... :U

''4. Hogy állíthatsz valamit, amiben nem lehetsz biztos? Mert az odys honlapján esetleg (ha így van) még nincs publikálva az fw?Vagy mert a google nem talál semmit?Ugyan''

Nem tudom,melyikállításomat vitatod,de elég megnézni az Odys hivatalos oldalát és magad is tájékozdhatsz szoftver-és firmware-ügyben :U
    Egyébként a Google inkább túl sokat szokott találni - ha valamit nem talál, akkor az nagy valószínűséggelnincsis fenn a neten.. :((

''Látod, hogy a szervízben megcsinálják, megint csak elképzelhető, de általában a garis cuccok firm/softwarejét gariban megcsinálják. Meglepődnék ha nem így lenne.''

Ez biztosan így van -csak sajnos én ezt a lejátszót Németországban vettem,és Eu ide, vagy oda, hallottam már, hogy nem érvényesitthon a kinti garancia.. :O
    Egyébként valaki beírta a Serelco Kft.-t mint Odys-márkaszervizt, csak sajnos Serelco-éknál senki nem veszi fel a telefont, bármilyen időben hívom őket - persze normál munkaidőre gondoljál.. :P

''USB hibához nem tudok hozzászólni! Amiket tudnék mondani azok alap dolgok, és azokon biztosan túl vagy már.''

A Pentax Optio 330 digitális fényképezőgépemmel SEMMILYEN USB-probléma nem volt... így ismét (talán) kizárható a bénaságom.
    Pedig egy ősrégi ACDSee progit adtak hozzá,ami a mai napig sec-perc alatt felismeri a gépet, és áttölti a képeket HIBÁTLANUL :C

Új hozzászólás Aktív témák