Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
svili
tag
''1. Miért firmware-t ír az s5, az s4 meg s/w version-t.''
Fogalmam sincs, nekem csak S5-ös készülékem van..
''2. Miért van fenn az odys honlapján s5 szoftver, és ha azzal nem a firmware-t frissíted, akkor mit lehet vele kezdeni?''
Talán az Odys vevőszolgálatát kéne megkérdezni.
Sajnos, elég primitív szoftvert adtak az S5-höz, amivel NEM LEHET a firmware-tfrissíteni... de azt hiszem ezt már mások is írták, tehét nem én vagyok a béna..
''3. Miért hallottam mástól, hogy automatikusan update-elte a firmware, mikor a progit elindította.(nem biztos hogy a program az a program, ami az odys honlapján van)''
Akkor légyszíves,írd ide a linkjét ''annak a proginak'' - különben az egész csak urban legend...
''4. Hogy állíthatsz valamit, amiben nem lehetsz biztos? Mert az odys honlapján esetleg (ha így van) még nincs publikálva az fw?Vagy mert a google nem talál semmit?Ugyan''
Nem tudom,melyikállításomat vitatod,de elég megnézni az Odys hivatalos oldalát és magad is tájékozdhatsz szoftver-és firmware-ügyben
Egyébként a Google inkább túl sokat szokott találni - ha valamit nem talál, akkor az nagy valószínűséggelnincsis fenn a neten..
''Látod, hogy a szervízben megcsinálják, megint csak elképzelhető, de általában a garis cuccok firm/softwarejét gariban megcsinálják. Meglepődnék ha nem így lenne.''
Ez biztosan így van -csak sajnos én ezt a lejátszót Németországban vettem,és Eu ide, vagy oda, hallottam már, hogy nem érvényesitthon a kinti garancia..
Egyébként valaki beírta a Serelco Kft.-t mint Odys-márkaszervizt, csak sajnos Serelco-éknál senki nem veszi fel a telefont, bármilyen időben hívom őket - persze normál munkaidőre gondoljál..
''USB hibához nem tudok hozzászólni! Amiket tudnék mondani azok alap dolgok, és azokon biztosan túl vagy már.''
A Pentax Optio 330 digitális fényképezőgépemmel SEMMILYEN USB-probléma nem volt... így ismét (talán) kizárható a bénaságom.
Pedig egy ősrégi ACDSee progit adtak hozzá,ami a mai napig sec-perc alatt felismeri a gépet, és áttölti a képeket HIBÁTLANUL
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest