Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
fattyu
üzenetére
Így már látom a különbséget, tényleng látszik hogy egy kicsit defektes 85mm példányt fogtál ki. A lényeg hogy találtál jobban használható obit.
Keresgéltem saját képek között, az elvileg kicsit jobban CA-zó canon 50mm F1,4-ről, de ilyen fátyolszerűséget nem találtam. (max. csak azt hogy f1,4-en szinte semmi éles rész nincs
)zserbox: Én kértem direkt, hogy egy másik obival is mutasson példát, kíváncsi voltam milyen az igazi fekete, a kutya estében.
Amúgy a 2x-es ár, nem feltétlen jelenti hogy akár 2x jobb az obi (bár csak így lenne), L-es obinál beszámítják a bőrszütyőt, a gyári napellenzőt, minőségibb felépítést, esetenként a időjárásállóságot, majd ez után beszélhetünk az optikai minőségről (ami sajnos néha rosszabbul sikerül mint egy nem L-esé) -
zserbox
őstag
válasz
fattyu
üzenetére
nem tudom, a leírtak alapján én rosszabbra számítottam, egyáltalán nem látom vészesnek a 85 1.8 szereplését, nem egy 2x annyiba kerülő L-es obihoz kell hasonlítani.
sztem simán korrigálható a lilásodási hiba (színhelyes, kalibrált monitorról nézve) az éjszakai autós meg tök nem életszerű számomra (ott volt nagyon durva, de sztem nem csak ezzel az obival lett volna ilyen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Orbitális tévedés a New Glenn harmadik útján
- Sorozatok
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)