Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Nem akartam annyira részletezni a dolgokat, csupán D4rkm4nnek - aki épp nézelődik hogy egyáltalán mi is van a piacon és mi miért annyi amennyi - próbáltam megadni egy-két alap információt. Nem is annyira ismerem azt az obit, nem is emlegettem volna csak ő kérdezett rá hogy ugyanvajon miért 5-ször annyi mint a másik. Elmondtam. Te meg véres szájjal fröcsögve elkezdtél szétszedni, hogy micsoda szart ajánlgatok (mert amire te használnád arra nem jó) pedig nem is ajánlgattam annyira, csupán annyit említettem, hogy jókat hallottam róla. D4rkm4n sem sajtófotós, ha telét vesz, valószínűleg ő is a madaraknál köt ki. Arra meg jó. Van jobb is, az megint más kérdés de tudtommal még messze van attól, hogy telét vegyen, majd akkor visszatér rá úgyis. Úgy látszik, te csak annyit láttál az egészből, hogy ''Sigma'' meg hogy ''jókat hallottam''.
Bigmával meg láttam már egy-két szar képet, F8 alatt nem valami szép amivel nincs egyedül de ahhoz azért egy pöttyet drága, ebben viszont egyedül van. De annak is van létjogosultsága, hogy egy ekkora tartományt lefedjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Assetto Corsa EVO
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- ASUS routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest