Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
imyourfriend
üzenetére
Utólag mindig könnyű okosnak lenni, az ilyen "aki hülye, haljon meg" hozzáállás meg elég visszataszító számomra. Az első DSLR gépem egy Nikon D50 volt, 18ezer expóval hirdette a srác, két hónap múlva néztem meg, 33ezer volt benne (tehát minimum 13-at elcsalt belőle). az optikák is a leggagyibbak voltak, az egyikről szintén utólag derült ki, hogy nem ugyanolyan, mint amilyet hirdetett.
Magamra vessek? Persze, fogalmam sem volt, hogy mire kell figyelni, és végül nem is jöttem ki belőle rosszul. Nem is ez volt az egyetlen eset, amikor átvertek, az én hülyeségem miatt is...
Ugyanannyira kockázatos ebayről venni, mint itthonról - akit itthon is nehezen vágnak át, azt onnan sem valószínű, hogy át fogják, akit meg itthon is könnyen, az meg ne íbéjezzen.

Új hozzászólás Aktív témák
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Óra topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Star Trek
- További aktív témák...
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest