- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
localhost #7153 üzenetére
Ne haragudj de nem értek veled egyet. 25-30k között vettem a nyomtatót. Vehettem volna olcsóbban is, tizen ezer forintért, de inkább többet kiadtam érte hogy normális legyen. Illetve QwErTy42 ahogy mondta Kyocera nyomtató csak az Epson megcímkézte magának. Szóval ezek után akkor télleg jó választás volt.
Én nem arra mentem rá hogy mindenből a legolcsóbban jöjjek ki, ha arra mentem volna rá akkor nem ezt vettem volna, hanem olyat ami 10k-val olcsóbb. Nem várom el azt sem hogy 5 évig menjen ez a nyomtató. Nemvoltak nagy elvárásaim, ez ami van nekem Epson M2300D tökéletesen megfelel nekem.
Egyedül az egyetlen 1 dolog ami b@ssza a csőröm hogy 25k egy 3000 oldalas toner. Ne mondjátok hogy ez normális dolog. Még akkor sem ha bukóval adja el az Epson a nyomtót. Tudom hogy a kellékekből kell megélniük. Utángyártott toner 5k körül van. De ha 10k lenne a toner akkor azt venném meg, mert az még belefér, viszont a 25k már nem fér bele egy 3000 oldalas tonerért.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest