- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Sziasztok! Elég vegyes válaszokat olvastam a kérdésben, ezért itt is bedobom: női ridikül vihető az alap 40x30x20 csomag mellett wizzair-nél a legolcsóbb jegy esetén?
Üdv
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Sajnos ezek szerint vak vagyok, nekem a keresés elindítása után bedobja az időpontokat és ott bármelyik csomagot választom, az minden utasra érvényes lesz. Az előbb nem voltam bejelentkezve, de most igen és egyébként mérséklődött az ár a hozzáadható poggyász tekintetében (top csomag vs alapcsomag+poggyász ~10e Ft), szóval lehet, hogy mégis maradok az utólag az egyik utashoz hozzáadott poggyásznál. De ettől függetlenül nem lenne rossz, ha egy foglalással lehetne kezelni több utast különböző csomagokkal.
-
looser
addikt
Nagyon rendesek vagytok, köszönöm!
Xarina: vételkor, ha mindenkinél kiválasztom a legkisebb jegyet, akkor a következő oldalon, ahol részletezni kell az utasok adatait, ott lehet hozzáadni a fenti összegért a kívánt (esetünkben 32kg-os) csomagot. Így értettem az utólagot :-)
arcsin: amikor a jegyeket veszed, egyfélét választhatsz mindenkinek; lehet, hogy van valahol egy kapcsoló, de én sajnos nem látok ilyesmit...
-
looser
addikt
Sziasztok! Csomagokon szeretnénk (4 fő) spórolni, ezért szeretnék úgy repülőjegyet foglalni, hogy 1 fő részére a legnagyobb csomag (Wizzair plus), a többieknek a legkisebb. A kérdésem az lenne, ez megoldható egy rendeléssel? Úgy tűnik, a wizzair oldala automatikusan mindenkit ugyanabba a repülőjegy/csomag típusba tesz. Utólag persze hozzáadható, de úgy drágább. Tehát van lehetőség különféle jegyeket venni egy foglalással?
Köszi
-
looser
addikt
Hogy hova megyek? Mindig máshova
Nem szoktam hoszabb távon gondolkodni. Van egy félárú igazolványom, előző este kiválasztok egy (magyar) várost, másnap reggel felülök a vonatra, körülnézek, ebédelek, séta és este jövök haza. Azért jövőre becélzom NY-otMindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest