Hirdetés
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Garmin Vivoactive 6
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Sziasztok! Elég vegyes válaszokat olvastam a kérdésben, ezért itt is bedobom: női ridikül vihető az alap 40x30x20 csomag mellett wizzair-nél a legolcsóbb jegy esetén?
Üdv
-
looser
addikt
Sajnos ezek szerint vak vagyok, nekem a keresés elindítása után bedobja az időpontokat és ott bármelyik csomagot választom, az minden utasra érvényes lesz. Az előbb nem voltam bejelentkezve, de most igen és egyébként mérséklődött az ár a hozzáadható poggyász tekintetében (top csomag vs alapcsomag+poggyász ~10e Ft), szóval lehet, hogy mégis maradok az utólag az egyik utashoz hozzáadott poggyásznál. De ettől függetlenül nem lenne rossz, ha egy foglalással lehetne kezelni több utast különböző csomagokkal.
-
looser
addikt
Nagyon rendesek vagytok, köszönöm!
Xarina: vételkor, ha mindenkinél kiválasztom a legkisebb jegyet, akkor a következő oldalon, ahol részletezni kell az utasok adatait, ott lehet hozzáadni a fenti összegért a kívánt (esetünkben 32kg-os) csomagot. Így értettem az utólagot :-)
arcsin: amikor a jegyeket veszed, egyfélét választhatsz mindenkinek; lehet, hogy van valahol egy kapcsoló, de én sajnos nem látok ilyesmit...
-
looser
addikt
Sziasztok! Csomagokon szeretnénk (4 fő) spórolni, ezért szeretnék úgy repülőjegyet foglalni, hogy 1 fő részére a legnagyobb csomag (Wizzair plus), a többieknek a legkisebb. A kérdésem az lenne, ez megoldható egy rendeléssel? Úgy tűnik, a wizzair oldala automatikusan mindenkit ugyanabba a repülőjegy/csomag típusba tesz. Utólag persze hozzáadható, de úgy drágább. Tehát van lehetőség különféle jegyeket venni egy foglalással?
Köszi
-
looser
addikt
Hogy hova megyek? Mindig máshova
Nem szoktam hoszabb távon gondolkodni. Van egy félárú igazolványom, előző este kiválasztok egy (magyar) várost, másnap reggel felülök a vonatra, körülnézek, ebédelek, séta és este jövök haza. Azért jövőre becélzom NY-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Opel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest