- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
LineLord
tag
MAúgy az nvidiáknak nem a legjobb a hűtése
-
LineLord
tag
nekme is megdöglött a tnt2 hűtése, kb már 1 éve( és már a 2. venti), leszedtem róla. csak passzív volt.2 hét műlva mehettem új vga kariért. leégett a vga
-
Broome
csendes tag
válasz
parandroid #9 üzenetére
Igazad van.
Jav: nem 4 hanem colin2-t akartam írni. -
parandroid
félisten
olvasd el figyelmesebben a hozzászólásomat: az enyém alapból passzív. tehát nem raktam rá bordát, egy kb 1 cm magas gyári borda van rajta, tehát semmilyen kártyahelyet nem foglal. ez a zalman borda esetében lehet, hogy nem lenne igaz, de amúgy sem szerencsés az első pci slotba pakolni, mert az osztozik az agp-vel egy irq-n, és könnyen lehet ütközés (legalábbis ezt szokták mndani az okosok). mondjuk nincs agyonhajtva, egy kis kyodai, zuma, meg heroes3 megy rajta, néha nfs:pu. eddig semi gond nem volt vele, pedig használom már pár éve (most éppen második gépben). amúgy colin4 nem fog menni vele...
-
Broome
csendes tag
Látom a téma aktuális. Köszönöm a tanácsokat. Én valamilyen kiegészítő hűtőmegoldást mindenképpen akarok, mert a colin4 lehet, hogy túlmelegítené. A passzív hűtés 8megnövelt hűtőbordákkal) hogyan oldható meg? Valakinek ötlete?
-
kovacszk
senior tag
Csatlakozom tesóm gépében is megdöglött a TNT2 hűtése, és sem raktam rá semmi ventit pedig sokáig kerestem elkezdte úgy használni, mivel játékot nem futtat rajta csak néha filmet néz semmi baja nem volt, úgy voltam vele megy amíg megy, hát már vagy egy éve semmi baja, kicsit meleg de a 9600-om passzívja sem hidegebb!!!
[Szerkesztve] -
Broome
csendes tag
válasz
parandroid #4 üzenetére
Hová raktad a hűtőbordát? Az videókártyára a régi kisebb borda helyett? Akkor viszont az alatta lévő kártyahelyekre nem igen tudsz pakolni. jól értelmezem a hozzászólásodat?
-
parandroid
félisten
egy alaplapi chipset-hűtőborda szerintem elviszi a tnt2-est, az enyém alapból passzív, és messze nincs akkora borda rajta, mint egy zalman zm-nb47j Bővebben: link, amit egy ezresért megkapsz bármelyik boltban.
-
Broome
csendes tag
A videókártyám venittátora szerintem kezd csapágyas lenni, vagy legalábbis erősen megkopott. A hangja erősödött és kissé zögős. Akartam venni hozzá ventillátort, de nem tudom honnét tudnék szerezni a típushoz valót. Csak kéteres vezeték van hozzá (nem fordulatszám szabályozós). Valaki tud esetleg a típushoz való venti fellelhető helyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Bluetooth hangszórók
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest