- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom81042
tag
Ez amugy siman lehet IGAZ!!! Én se értettem a 3070 -nél hogy miért megy 100% -on a ventillator amikor 70 fokos a videokartya, es miert throttling-ol.
Hát azért mert elszáratdt a paszta és a Hotspot temperature vegig 105 C volt!
Szoval a hotspot-ot kell mindenképp megnézni hogy az mennyi!
-
tomas51
senior tag
reggel óta rizsen térdeplem a sarokba ezen kijelentésem miatt, elnézést kérek első sorban magam illetve
a családom nevében is
remélem senki lelke nem sérült vagy ilyesmi, nem volt benne rossz indulat csak túlzás meg kis irónia
Legközelebb körültekintőbb leszek ígérem
Most pedig mindenki térjen vissza a kolléga kérdésére, köszönöm! -
-=RelakS=-
veterán
Pár éve csináltam egy kísérletet.
A képen volt pepita és csíkos minta, ami pixelenként váltott a fekete és fehér között, illetve egy ferde vonal, aminek nem volt élelmosása.
A minták már rég összefolytak szürkének, de a ferde vonal lépcsőzetessége még jól kivehető volt. A mellette futó élsimított vonal teljesen jó volt.
Ebből következik, hogy a tartalomtól is függ, hogy mit milyen messziről jó nézni. Simán lehet, hogy egy rendesen 4K-ban forgatott és feldolgozott filmnél nem látod a különbséget a 4K és Fhd kijelző között azonos méret és távolság esetén, illetve a 4K-n olvashatatlanul kicsi a PH fórum, de egy játékban meg jól látszik a különbség -
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mert mondjuk a 4070 Ti 16GB-vel sztem kisebb lett volna a rész a TiS mellé.
Illetve, simán benne van a pakliban, hogy az első pakk kiadásakor már tudták, hogy ez lesz.. Csak el kellett adni.. Emlékszezünk a 4070 startjára.. Bár ne lett volna.
Szóval, szerintem azért lett ez így.. Őszinte leszek én azt gondolom, hogy most a 4070 TiS lett az, aminek a sima 4070-nek lennie kellett volna..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Dehogy értelmezhetetlen.. simán 1 számozást el van/volt csúszva minden, ergo a 80 lenne a 70, és így tovább, ha a 4090 szintjét nézzük maxnak...
Mi a megjelenés óta így gondolkodunk..
Ami gáz ebben az egészben, vagyis nekünk felhasználóknak nem, de az nvidia-nak sztem igen, hogy sikerült jobban beékelni a 7900XTX-et a 4080 és a 4090 közé.. és ha nem számít a fogyasztás, akkor inkább jobban jár valaki azzal..Ha fontos az erő, és nem feltétlen kell RTX, DLSS.
-
Miért tettek volna ilyet? Eleve már az hatalmas gesztus volt a részükről, hogy a 4070-nél végre hajlandóak voltak 16GB-os változatot kiadni. Ahogy eredetileg kellett volna....
Mivel továbbra is a markukban van a piac, a céljuk a profitmaximalizálás, nem az, hogy Neked jó legyen.
-
-
pRoject22
őstag
Lehetséges ,hogy erre gondolt de nem biztos, nem tudni mivel nem fejtette ki bővebben, viszont az állítása, hogy a 16GB VRAM nem elég az egy bullshit, meg is cáfoltam ,azóta megnéztem külön több nagyobb címmel is és max 12 giga van felhasználva a legnagyobb open world játékokban is, egy átlag játék meg kb 6-8 gigát fogyaszt.
Biztos eljön az idő amikor a 16 GB kevés lesz de az nem most van még, szerintem még évek kellenek hozzá.
-
gaben22
senior tag
Lehet csak nosztalgia miatt, de én is ezt érzem Voodoo váltással kapcsolatban. Abban az időben egyszerre mentek a játékok 3D-vel és anélkül, 3D gyorsítással meg egyik pillanatról a másikra egyszerűen annyival jobb lett egycsapásra ugyanaz a játék, amilyen szintű váltást én nem tudok semmi mással párhuzamba vonni azóta se. De persze lehet csak a nosztalgia mondatja velem
. Talán Commodore 64-ről PC 800x600 16bitre váltás lehetett még ilyen, de nekem Commodore-om nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Le Mans Ultimate
- Nintendo 3DS és DS topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest