Hirdetés
- Kompaktabb lesz a Honor 400 a vártnál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ultrásodik a Redmi K80 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laraxior #19907 üzenetére
A 30-as széria egy masszív teljesítménybeli ugrást jelentett az előző generációhoz képest és mindezt elérhető áron (MSRP). Az emberek itt egyedül a kripto láz okozta hirtelen túlkeresletet szopták be. (Azt azért zárójelben megjegyezném, aki élelmesebb volt úgy váltogathatta a kártyáit abban az időben, ahogy akarta. A kártya néhány hónap alatt kitermelte a saját árát, sőt...).
Az se szerencsés, hogy az új generációs konzolok is ugyan abban az évben jelentek meg és az a 8 giga VRAM nagyon gyorsan elfogyott a nextgen címeknél.Sokan vannak a topicban, akik váltani fognak az ártól és hozott teljesítménytől függetlenül is. Ez esetben nem egy ördögtől való gondolat, hogy még bejelentés előtt inkább eladják a kártyájukat használtan beszerzési áron.
Én tök jól elvagyok most a 7800X3D igp-vel. Kicsit bántja a szemem a 60hz a G9 oleden, de igazából a felhasználói szokásaim 98%-át lefedi, a maradék 2%-ra meg ott a GFNow.
-
válasz
Laraxior #19907 üzenetére
Igen, de pont ezért vagyok úgy, hogy inkább vállalom be a párszáz euró bukást mint sem ha megint nem lesz kerek a story ott vagyok 2 szét közt, hogy eladtam gombokért a kártyát, miközben az új meg baromi drága és/vagy még nem is hozza azt a teljesítményt amit mondtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RTX 4060/Ti/4070/Ti Videokártya Vásár
- Aorus Master 4070 Ti Super 16gb Eladva ! Értékelésre vár .
- Keresek RTX 4090 / 4080 (Elsősorban TUF, Strix)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest