Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
[link] Előrendelési ár 386 490 Ft.....na nagyjából ilyen áron ha majd be lehet szerezni egy minőségibb gyártó kártyáját, akkor arra már rá lehet menni. Tudom, gusztustalan ár egy **70-es kártyáért, de nincs mit tenni. Lehet várni leárazásra meg árbezuhanásra mondjuk. Nekem még jó 9 hónap garim van a 2080S-re, azt még szeretném úgy továbbadni valakinek, hogy ne bagóért kelljen elkótyavetyélni.
-
1440p 120 Hz-re én is megvenném a 4070 Ti-t, akkor tápot sem kellene cserélnem (650W), de ezek az árak elég húzósak a teljes új gen. VGA-állományra.
-
s.bala31
őstag
Lehetne olcsóbb
Nyárra talán mérsékelnek kicsit az árazáson. -
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az laptopban van.. asztaliban 6800

-
Devid_81
félisten
Ma is tok sokat sporoltam mert 4070Ti-t sem veszek

Mar alig varom, hogy a 4060-at $699-ert es a 4070-et $749-ert se vegyek
Ha szerencsenk van es lesz persze akkor talan 4030-as beeshet $499-re is mint egyetlen kartya 500 alatt D![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ScomComputer
üzenetére
nekem a TPU konklúziója tetszett... 99%ban egyetértek vele...
-
ScomComputer
veterán
ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC Edition...kínai részeletes teszt,elég jó,fordítóval!
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Persze azokhoz kepest abszolut jo vetel, meg nyilvan nem is a legdragabb modellt kell nezni, valszeg egy msi trio vagy zotac amp legalabb 60-70 ezerrel olcsobb lesz, ugy meg nem is kerdes. Csak azt latom, hogy par helyen a 4080 is elfogyott, de lehet raprobalok egy 70-esre mit tud.
-
- = Zk = -
félisten
480k a strix alzán, átveraprón a használt, kérdéses garis, jó eséllyel bányát megjárt 3090 indul 350k-tól....(bolti 3090-et ink ne, 750k árukereső szerint)
memória méret, fogyasztás meg 1-2 különbséget elnézve 1440p-re ez a kártya elfogadható vétel.. legyen aprós árral nézve, kb szinten: 450k vs 350k....értem én, hogy ez nem a legjobb 4K-ra, meg a fele marketing sehol nincs amit igértek.... de "szerencsére" lehet dönteni szempontok szerint, aki amilyet akar....
ez ezért jó, az azért... én speciel ennek örülök
nekem a 2080Ti után nem kérdéses hova váltok.... -
-
omfgk
veterán
Nézegetve a többi tesztet, a HUB-nál szerepelt a legjobban a 4070Ti.
És itt is max egál, ha 1440p-t és 4K-t nézünk.Mindenhol máshol lassabb átlagban mint a 3090Ti.
4K-ban a sima 3090-el küzd.
Közben meg a másik oldalon elbasszák a vapor chamber-t. Szóval fasza kis user friendly gpu piac ez.
-
omfgk
veterán
Tesztek már kint vannak.
1440p-ben gyorsabb mint a 3090Ti (TPU-nál azonos), de 4K-ban már lassabb.
Egész sokat változott a kép 4K esetén.A TPU-nál 10%-ot. Azért ez nem valami fényes. Érdemes megnézni az előző gen-t.
A 3080 és 3090 is csökkentette a hátrányát 4K-ban...És ugye 12GB, szóval nem mondanám azt ,hogy 3090Ti olcsóbban. 4K-ra nem éppen future proof.
-
hahakocka
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
6900xt újonnan sokszor 300e felett található. 3090 sima mennyi most ?
-
hahakocka
őstag
Kèrdès tènyleg hozza e majd mindig a 3090Ti-t. Vicces hogy annó a 2070 szuper volt 170-170e ft 3 ève a 3070 250e ez még már 400e felett vicc. A 7700xt-7800xt is be lesz jelentve? Szerintem azokon több Vram lesz 1440p-4K ra kell már. Ez alapján a 4060Ti 7700xt hozhatja a 3090 vagy 3080ti-t. Bàr ha csak 8gb Vram lesz rajtuk ahogy pletykâljàk akkor felejtősek lesznek.
-
-
Devid_81
félisten
Mar alig varom azt a 4db lelkes tulajt, hogy megossza az elmenyet itt a topikban

Nahjo talan lesz 10 tulaj is egy even belul, de attol tobben nem hinnem, hogy kiadnanak egy vacak xx70Ti kartyaert ennyit
-
válasz
ScomComputer
üzenetére
400-ba hoznam a strixet
na meg bilibe log a kezem -
GEIL
addikt
-
omfgk
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Az Inno pont 800 dolcsira jön ki átszámítva (és nettó).
-
ScomComputer
veterán
-
Semminek nem tudtok orulni
-
-
NightGT
senior tag
válasz
Televan74
üzenetére
Sokkal 1000 euro alá én sem várom...főleg az első 1-2 hónapban. Nem hinném, hogy túlzottan fogyna, a 3080-3090Ti csapatnak nem érdemes erre váltania, és versenyezni fog a bányász kártyákkal (amiket én neccesenek tartok a magas gddr6x hőfokok miatt).
USD/EUR árfolyam szerencsére normalizálódott. Teljesítményről csak annyit kaptunk, hogy 1.8x 3090Ti with DLSS3, ami nekem semmit nem mond
Fogyasztásban viszont vállalható lesz a kártya. 225w TDP? Techpowerup 285öt jelöl
-
- = Zk = -
félisten
ennyi?... wat?!

-
válasz
ScomComputer
üzenetére
Megmondtak vegre mikor es mennyiert rendelhetem alzarol a 4070ti-t?
-
ScomComputer
veterán
Sok a bla-bla,már megint ezen a " premier"-n...de :
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer
üzenetére
Videocardz szerint $799 lesz...avagy ebbuuu sem veszunk

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ki ez a Cpt. Picard?

-
válasz
ScomComputer
üzenetére
Mit mutatnak be? A legújabb árlistát?

-
- = Zk = -
félisten
válasz
ScomComputer
üzenetére
ma?... uuu

-
ScomComputer
veterán
Nem elfeledni..
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát én nem véletlen maradtam 1080p-nél, mert nem akarok 4-500 ezreket fizetni vga-ra. Nekem tökéletes 24 colos monitoron a 3060 Ti (előtte meg 2060 Super volt).
-
-
Devid_81
félisten
£850-900

-
Devid_81
félisten
-
- = Zk = -
félisten
a hűtése miatt.
régi giga 790x-es szériák óta adok egy lap gyári hűtésére. már ugye nincs ilyen zalman és tsai aftermarket bordák...
stabilan kezelje a kártyát, hdd/ssdket (ebből van pár sajnos), és az allcore cpu tuningot
anno ezt találtam külf fórumokon, azóta ezen a vonalon vagyok, és lekopogom (kop-kop) Hero VI-tal kezdtem
de hogy most?! hát egy túlárazott ....vmi.
tehát marad a rog strix részemről. alap allcore tuningot az is elvisz..remélem -
ScomComputer
veterán
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mi ertelme van a heronak? Azert a penzert mit tud amire neked kell?
-
-
A.C.E.
aktív tag
Nézegetem én is a 4070ti ket....de inkább először tényleg a lapot és(9900k) processzort kell cserélni 13 genre....multiban nagyon visszafogja már a 3090 ti-t...(is).
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ScomComputer
üzenetére
lááááttam...
-
ScomComputer
veterán
Vannak már fake 4070Ti tesztek kinn,nem linkelem,nem generálom neki nézettséget....van aki erre rángatja a bőnyét,hogy ilyen fakenews-t csinál..a j.isten ny, bilire az ilyet...
-
-
És ez az ár csak a referencia kártyára igaz, és még így is nettó ár. Vagyis várhatóan félmillió Forint körül fognak kezdődni ezek a kártyák. Eléggé eszement, mert ez ugye csak középkategória.
mod: ja látom, nem lesz belőle founder's edition. Ez érdekes, mert mindtha bemutattak volna egy 4080 12GB Founder's modellt, amiből ugye ez a 4070 Ti lett. Mindenesetre így sem lesz olcsó, és mivel várhatóan tovább romlik a forint, semmi jóra nem számíthatunk.
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ez amugy szornyu amugy.

Ezek a kartyak a feleert kellene, hogy menjenek durvan.
Felolem szamolhatjak a inflaciot meg a gravitaciot is, akkor sem hiszem el, hogy hirtelen ennyiert eri meg csak nekik eladni. -
ScomComputer
veterán
Van itt egy kínai oldal ami azt írja náluk a listában..1034USD-1206USD között vannak az AIB 4070Ti-k.. [link]
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Jóó nekem is kéne egy 13600k z790-nel meg ddr5-tel, de ez alaphangon 400k.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
De neked 4080 kell
-
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Szerintem egy 12700K vagy jobb. Utóbbinak közel dupla a teljesítménye a 9900K-hoz képest.
-
Vigneau
félisten
Ha lesz normál tápcsatlakozós 4060, arra még én is vevő lehetek.
-
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Bőven fog benne hagyni teljesítményt.
-
-
ericdrawen74
senior tag
I9-9900K-val vajon el lesz a 4070 TI?

-
Devid_81
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Kellene neki tudni egy 3090/Ti szintet, bar a 12GB vram picit keveske.
Bar 1440p mellett nem hinnem hogy gond lenne a vram mennyieg. -
válasz
ScomComputer
üzenetére
Prájsz?!

-
Devid_81
félisten
Mar alig varom, hogy ebbol se vegyek jo dragan
-
blu79
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Várjuk a vizes verziókat belőle, a custom vizeseket
, jó áron
-
ScomComputer
veterán
2023 Jan. 5-én jön az NV 4070Ti !
További információ !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Horgász topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyárra talán mérsékelnek kicsit az árazáson.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

na meg bilibe log a kezem