- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
ittakary #39869 üzenetére
Korábban UV nélkül volt amit írtam.
25 fok van a szobában. Házam aljában van egy ventilátor ami pont a VGA -nak nyomja a friss levegőt. VGA -n a kapcsolót átraktam a halk bios módra, igy kicsit jobban elengedi a hőfokot.Nem hiszem, hogy sokat fogom bolygatni, belőttem egy minimális UV -t rá. Nem látom értelmét határon próbálgatni, hogy alig érzékelhető különbségek legyenek.
Max GPU Clock: 1950Mhz
Memória: 1250Mhz (+500 -t kap)
Feszültséget max 0,95V -ra lőttem be. Alapból 1,068V -t volt a max. Nyertem vele kb 60-80W -t, és az órajel is kb 100Mhz -el magasabb lett igy.Cyberpunkkal játszottam következő max hőfokok voltak:
GPU 65,9, hot spot 77,5, RAM: 78
Venti sebesség 1500-1700 között. Teljesen hangtalan. -
zebra_hun
veterán
válasz
ittakary #39845 üzenetére
FTW3 tulajként írom, hogy a valóban garis kártyát választanám.
Érvényes adás-vételivel nem lehet belekötni, azt pedig minden normális eladó ír.
Bár hozzáteszem, nem találkoztam olyannal eddig, hogy egy HW az idővel kopna, gyengülne.
Nekem mondjuk heti 2-3 óra az üzemidő, max 30C, de most is tudja amit kell.
Ami hibás, az már az elején megmutatja magát.
Régi 890ti, 1080ti is néha bekerül tesztre, azok is sztem hibátlanok.
FTW3-at használtan vettem, kiszáradt pasztával, igen forró volt.
Víz került rá, hihetetlen most. -
Devid_81
félisten
válasz
ittakary #4809 üzenetére
Amiota a topik megnyilt errol szol sajnos.
Full off az egesz, nulla szakmai, de hozzateszem senki nem rakja off-ba a hozzaszolasat, eszebe sem jut.
A lassan minden masodik hozzaszolast erinto altalanos dolgokat, kerdeseket osszefoglalom neked egyben amirol a topik szol day 1 otan:Jott mar?
Nem jott?
Mailt kaptal?
Neked hova ment a mail, neked is spambe?
Neked mar postaztak?
Toroltek a rendelest, miiii?Jah nekem is!
450-ert van most ketto a Kertalja Kompuuternek, az mekkora lehuzas, nem?
Johetne mar, alig varom, nem tudom mikor jon, tok jo nektek akiknek mar van, nekem miert nem jon?
Megvettem 100k-val dragabban, de legalabb van, nagyon jo vetel volt, ugye?Es ezeknek kombinacioi.
En szeretem a szakmai topikokat, ide viszont csak azert jarok, hogy a vernyomasomat magasan tartsam
Ha betevedne egy tisztito-kommando ide akkor a topik hozzaszolasainak a 99%-a menne a levesbe, ugyanis az altalam felsorolt dolgok nem ide valok, ez nem egy "kereskedo elemzo" topik, hanem szakmai.
Viszont annyit meg hozzateszek ha lehet, szinte senkinek nincs kartyaja, leszamitva talan 4-5 embert, de ez meg nem a felhasznalok hiabaja
Peace es amen! -
- = Zk = -
félisten
válasz
ittakary #4809 üzenetére
ráférne a topikra egy nem bennfentes házigazda aki kicsit helyére rak itt néhány embert....
azok az emberkék már rég nincsenek itt, hogy intézkedhessenek bmi miatt... teszem hozzá.. "önjelölt polgárőrök" vannak csak...és ez mellett se sétálj el akkor... [1500usd to huf=790ezer]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Assetto Corsa EVO
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Automata kávégépek
- Milyen monitort vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest