- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Passz. Nekem az 5500-asomon egy LC-Power LC-CC-120 van amitől valszeg vannak jobbak is a 10.000 alatti szegmensben, ezzel is 50-60 fok maximum a proci nálam.
-
PeL
addikt
Játékfüggő ugyan, de legtöbb esetben valóban visszafogja a kártyát a CPU-d, ennek mértéke változó csak leginkább. Viszont jó hír hogy akár az 5xxx-es procikat is bele tudod rakni a lapba. Egy 5600-as CPU-t már 50.000 alatt be lehet szerezni. Ha sokallod, akkor akár ami nekem van, egy 5500-assal is érezhetően előre lépnél, ami ilyen 35.000 körüli tétel manapság. De inkább az 5600-ast javaslom én is, mert abban már 32MB cache van és már tényleg nem mondható drágának.
-
PuMbA
titán
Akkor frissítsd fel a Win 10-edet a legújabbra
A régebbi Windows 10-ek ma már nem támogatottak.
Nekem az előző videókártyám RTX3060 volt egy 5600X-szel és Cyberpunk 2077 alatt simán ki volt használva a procim maximális szinten, azaz 90% körül. Az 1600X biztosan nem elég a mai játékokra, hiszen ha megnézed akkor ez a minimum CPU igény a mostanában megjelenő játékoknál és kiegészítőknél, pl. Cyberpnuk 2077: Phatom Liberty
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMUM:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: 64-bit Windows 10
Processzor: Core i7-6700 or Ryzen 5 1600
Memória: 12 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 1060 6GB or Radeon RX 580 8GB or Arc A380 -
PuMbA
titán
Kártya hőfokok? Lapozófájlt tedd Windows által automatikusan kezeltre. Windowsod milyen verzió? Az is a legfrissebb?
Egyébként a processzorod túl gyenge az 3060 kihajtásához, főleg a mai játékok, pl. Cyberpunk 2077 alatt, tehát sok esetben azért nem megy maximumon az órajel, mert nincs mit számolnia. Ryzen 5 3600 a minimum, ami illik a 3060-hoz, de inkább egy Ryzen 5 5600.
-
PeL
addikt
Ahogy írtad, a 7 Days to Die nem éppen a legjobban optimalizált játék, tekintve hogy még bőven alpha állapotban van. Én speciel ezzel a jelenséggel nem találkoztam, de nálam is csinált néha érdekes dolgokat az a játék. Szerintem ha más játékkal nincsen probléma, nem igazán van okod az aggodalomra. VGA driver nem túl régi gondolom? Látom 32GB memória van, a lapozófájl nincs letiltva? Ennél a játéknál hiába van sok RAM, akkor is használja valamennyire a lapozófájlt...
-
PeL
addikt
Hőfokok mindenképp jobbak lesznek a három ventissel, emiatt pedig halkabb is lesz üzem közben a kártya. Nálam egy ASUS TUF Gaming 3060 van, eddig nem nagyon láttam 60 fok felett még így a nyári melegben sem. Kitámasztást mindenképp javasolnék, vagy kösd fel valamivel minimum, hogy ne lógjon, mert elrepedhet a PCIe csati mellett a nyák. Azt meg nem fogják gariban cserélni valószínűleg.
-
Vigneau
félisten
Szia!
Itt annyira nem írnak rosszat a kétventis verzióról. Közel azonos hangerőre az EVGA hasonló gyártmányával, amit azonban a Techpowerup nem tartott halknak. De sajnos a puding próbája az evés. Valamint mindenkinek más és más az, ami a hangot és a hűsséget illeti.
Ettől függetlenül én is inkább a kisebb VGA-kat kedvelem. Nekem az előbb említett EVGA nagyobb (Ti) testvére van, amit UV-val és egyéni ventilátorprofillal zaboláztam meg.
Vigi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest