- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zafir78
tag
Oké
Attól is függ, hogy belevágok-e a tuningolásba, mert mindenki ott köt ki, hogy nagyjából elég a proci, de azért húzzam föl 4.4-re és akkor biztos elég. Végülis a Sandy óta az Intel CPU-k teljesítménye játékok terén nem sokat mozdult el (lásd pl. linkelt tesztet). Az ilyen 4-6 GB VRAM-al riogató rosszul optimailzált konzol port játékok meg engem nemhogy vásárlásra biztatnak, hanem inkább eltántorítanak tőle. 3 évente fejlesztek komolyabban gépet. Most ha megvenném a gtx 970-et 4 GB VRAM-al és éppenhogy elég lenne (najó ez azért kis túlzás), akkor néha hajlok arra, hogy nem is erőltetem az egészet. Persze, tudom, hogy ultra HD pack-hez kell a 6 gb vram, meg rosszul optimalizált konzol portok, meg eltúlzott gépigények, blabla, de akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest