Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• #Morcosmedve

veterán

válasz szmartin2007 #13085 üzenetére

OC vga-t azert erdemes tuningolni, de nyilvan eleg lehet a nelkul is!
    A 760 es a 970 teljesen mas kategoria, valamint ugy latom, hogy a 970 igy sikeredett, cicergosebb, az okat nem tudom, mert az osszes gyarto nem adhat sz@rt.

Asus-t is szeretem, de mint utolag kiderult a 780-nal es sajnos a 970 nel is, sem sikerult ertelmes VRM hutest csinalni. Elobbi szegeny daveoff-ot bosszantotta, mert megvette a vga-m es tok mashogy viselkedett...mint kiderult nála nem ment ugy levegő DC2-es asusra es igy elmelegedett, de javitson ki nyugodtan. Azota is bánt :(

Viszont a Giga 780/780Ti-k valami hitvanyak lettek... ugyhogy volt hova fejlodniuk, de ugy gondolom a G1-ek visszavettek a johirnevet. Kisebb VGA-k es regebbi csucsok is voltak nekem, egyikkel se volt gond.
    De altalnossagban meg mindig az eppen karira kerulo GPU es memoria szamit.

Ha felsz, vegyel ujat es vidd vissza. Szerintem videkrol is visszakuldtek....

(#13086) daveoff: :R - nyilván visszalépést nem teszel, de meg leszel elégedve szerintem!

(#13088) h1mpi: :R

(#13090) helkis: Ez a boost órajel! :) Köszönöm! :R

(#13091) G^zC^mp€r: mint az asszonyt, durván
    Nem, kiteszteljük, illetve rutinból. Eddig úgy láttam, hogy +100MHz-t elbírnak a 970/980-ak egészen jól! Memóriánál most nagyobb szórást látok, mint az elődnél (780/780Ti)
    De mint fentebb írták, minden VGA más...

(#13093) h1mpi: egyelőre nem tudom mennyire igaz, azért a 75MHz sok. FC3-bol kiindulva MSAAx8-on már bőven 60 FPS alatt lenne, nyilván nem életszerű 2-4-szeres AA felé menni. Meg sok játék van.
    Nálad meg most amúgy is más a helyzet az új moncsival. :)

(#13098) westlake: ezzel egyetértek, de valahogy a 780-ak óta nem feszülök úgy neki... :/

• #Morcosmedve

veterán

válasz szmartin2007 #13081 üzenetére

Nem általánosítanám le ezt ilyen egyszerűen.
    Az én vevőjelöltjeim is mind kérdezték, de egyszerűen annyira tápegység, valamint hardverkörnyezet függő, hogy nincs jó válasz.
    Nyilván van olyan VGA, ami mindenhol kaksi, de azt szerintem mindenki visszavitte vásárlás után, részben jogosan.

Az én 970 G1-em nem cicergett zavaróan, fülelni kellett, de síri csend sem volt. Azért sajnos én is hallottam durva hangokat, youtube-on...

Ha ennyire félsz, akkor beszélj meg egy tesztet az eladóval a saját gépedben és dönts! (már, ha belemegy és megoldható).
    A másik, hogy azért elég kevés van, ami síri csnedben üzemel az adott körneyezetben, szóval nem igen lesz non cicergő darab.

Ezek a tapasztalatok és az én tapasztalataim...

Új hozzászólás Aktív témák