- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsyGaBiKa
tag
Msi 950 gamingem van húztam, 1550 mag, 1866 mem. órajel mellett stabil, láttam egyeseknéll, hogy 1,21-1,22 V feszültséget kapott, nálam csak 1,2. A kérdésem, hogy állítható a feszültség, vagy ennek most itt a vége?
-
CsyGaBiKa
tag
válasz
Long Man #10082 üzenetére
Köszi!
Az Msi Kombustorral már jó, Booston megy, ami most éppen 1570 Mhz-en és stabilnak tűnik, a memória órajele kevésbé tűnik emelhetőnek, eddig 3742(1871), megy ez feljebb is, de csak óvatoskán akarom. Ez azt jelenti 23 és13%-os az oc eddig Mhz-ben, ami persze fps növekedésben meg nem mondom hány százalék, játéka válogatja.
Egyébként Assettoban simán kellene a 960 4 Gigája alá, de így ha egy kicsit feszülősen is, de meglesz az, amit elvárok ettől a konfigtól. -
CsyGaBiKa
tag
Furmark is megfelel erre?
Kis felvilágosítás oc ügyben jól jönne. Asic azt se tudom hogy mi, és hol tudom megnézni?
Afterburnert használok húzásra, ez powerlimit valamit segít a dolgokon vagy tök felesleges?
Gondolok arra, hogy egy frekinél elkezd rakoncátlankodni akkor ha tolok rá egy kis powert esetleg helyre áll, vagy csak a feszültég emeléssel lehet eredményt elérni?
A Furmark nekem nem Booston, hanem baseclockon forgatja, szerintem így tök felesleges ezt használni.
Bekéne pöpecül állítni, mert tényleg csak pár fps hiányzik az Assettoban a stabil 75 fps-hez,
Köszi előre is. -
CsyGaBiKa
tag
válasz
kicsiultra #9938 üzenetére
Ezer hála szerencsére nem kell hozzá külön progit feltenni, az experiencet amúgy használom videórögzítéshez.
Már hallottam hogy nem a legjobb ez shadowplay, de miért is? Ja, tényleg van vmi., 4GB-onként vágja szét a videófelvételt. Esetleg arra van már megoldás? -
CsyGaBiKa
tag
Egynapon jött az msi gtx 950 gaming meg a dell p2414h. Gyerekek ezek minőségi cuccok.
Azt tudja valaki hogy lehet az Msin kikapcsolni a ledet, kell hozzá valammi progi? Nekem csak az afterburner van fent. -
CsyGaBiKa
tag
válasz
CsyGaBiKa #9750 üzenetére
Egy kis adalék a Gigabyte GTX650 WF2-ről.
Gondoltam jön az új kártya kicsit megpengetem a régit.
Kihúztam a 2 ventillátort és kaptam így egy WF2 passzív verziót, a max oc-t beállítottam amit elbír hiba nélkül, és ráengedtem egy kevesebbet fogyasztó játékot, de nem volt Vsync beállítva, szal a végeredmény csak 70 °C-ig ment csak fel, tehát a melegedés miatt nemhogy nem kell aggódni ennél a kártyánál, hanem azt hiszem alul van ez irányba méretezve. Tudom, hogy az oc mértéke nem a hőfoktól függ, de mégis kicsit kiábrándító ez így.
-
CsyGaBiKa
tag
Az én kívánalmaim szerint az, illetve csak a backplate hiányzik és egy picit hosszú a kártya, leghalkabb, legjobban húzható, hűvös, meg most árban azért veri a többit.
Hát igen az xtreme, azért jóval hangosabb terhelés alatt viszont kicsit így már hűvösebb, rövidebb is, de többet fogyaszt, és egy hajszállal is de összességében az Msi jobban húzható.
Ezért is csalódtam a Gigabyteban, GTX650em van, egyszerűen nem lehet a memória órajelet feljebb venni, akármennyire is alacsonyan van tartva hőmérséklet. -
CsyGaBiKa
tag
Megrendeltem az iponból az Msi GTX950 Gaminget, mivel még egy ezressel lejjebb vitte az árát, így belefér az 1250 PickPack pontos megoldás, 50k alatt vagyok. Vegyétek, vigyétek, legjobb kártya, olcsón van.
-
CsyGaBiKa
tag
Az Asus Echelon GTX 950 két boltban is kapható már egyik 63000 másik 67000 Ft, szerintem 58-59-ig fog lecsúszni az ára.
Nem félpasszív a hűtése, bár elvileg nagyon halk, jól néz ki, de szvsz egy túlárazott limitált kártya, semmiféleképpen sem bestbuy kategória. -
CsyGaBiKa
tag
válasz
kicsiultra #9699 üzenetére
Ja 30 nap a visszaküldési határidő, de azért nem kell előre temetni egy új monitort, valószínűleg hibátlan lesz.
Mivel megnyugtattál mondok egy igaz sztorit. Koliban szobatársam vett egy új lcd-t kb. 2009 környékén, a kibontáshoz igénybe vett egy jó éles vadászkést, csakhogy a kés éle megszaladt, azaz túl mélyen vágott, így keletkezett egy 4-5 cm-es mély barázda a képernyő közepén. Észre sem vette, én már akkor hallottam a gyanúsan sercegő hangot, bár nem akartam el venni a kedvét és én sem voltam biztos, hogy a képernyőbe vágott bele. 5 percig nézegeti az asztalon, és kérdezi tőlem,
-Hé Gabi látod azt a csíkot? -Hát mondom igen.
A vége az lett, hogy visszavették, és adtak helyette másikat. Innen üdvözöllek Tibi, ha olvasod-e sorokat.
Úgyhogy no para, ez a fogyasztói társadalom.
És tudtátok, hogyha egy helyiségből, nem az ajtón, hanem a csukott ablakon keresztül távoztok az növeli a GDP-t?
Pedig igaz. -
CsyGaBiKa
tag
válasz
Tikakukac #9697 üzenetére
Reméljük a legjobbakat.
Hardveraprón szétnéztem nem nagyon volt, szállítani se tudják, az emberekben se bízok meg.
Ez bontatlan csomagban lesz, próba cseresznye. Bár ha valami pixeles hiba lesz, lehet, hogy nem fogok villogni vele, hogy nektek volt igazatok, hanem szép kussban leszek. De én nem vagyok az a fajta, hogy most az IPS-eknél van ez a Glow bevilágítás, és már a 2.-at küldi vissza és nem érti, hogy a széria ilyen. -
CsyGaBiKa
tag
válasz
Tikakukac #9694 üzenetére
A lényeg az , hogy mondtam egy kritikát feléjük, amin el lehet gondolkodni.
Épp ebben a pillanatban rendeltem egy monitort (Dell p2414h) emagtól 54900 (ingyenes szállítás-erre gerjedek). Oázistól lett volna 62700 és még ott van a szállítási ktg., majd 10k FT különbség, náluk akartam kalibráltatni is, de ezt most nem tudtam valahogy kihagyni, itt viszont nem volt kalibrálásra lehetőség.
-
CsyGaBiKa
tag
válasz
Tikakukac #9691 üzenetére
Mindenesetre le fognak maradni a versenyben, ha nem gondolnak olyan sükebóka egyénekre, akik játékkal gyepesítik az agyuk (célcsoport) és elvárják a könnyebbséget, ja és persze az olcsóságot. Még nincs regisztrációm iponra, mert még sose rendeltem tőlük, lehet ez lett volna az első, de megint találtam valami kivetni valót. Ettől függetlenül lehet még itt veszem meg.
-
CsyGaBiKa
tag
válasz
Tikakukac #9689 üzenetére
Tisztában vagyok az árképzés hogy működik. Most 1250 vagy 2500 Ft-tal több, és máris ott van ahol a többi bolt, akik velük ellentétben 15-20-30k felett ingyenes szállítást adnak. Az igazság az, most tényleg itt a legolcsóbb.
Viszont azért nem tetszik az üzletpolitikájuk, mert a vásárlónak kell utánaszámolni valójában mennyibe fog kerülni a termék a végelszámolásnál, és nem előzi meg a bolt egy ilyen egyszerű manőverrel.
30k felett ingyenes szállítás és minden 30k feletti terméket 500-1000 Ft-al drágábban teszünk ki attól függ mennyiért szállít valójában a GLS, mert kétlem, hogy 2500, bár valójában fogalmam sincs hogy mennyiben állapodott meg a két cég.#bogarfx köszi.
-
CsyGaBiKa
tag
válasz
bogarfx #9686 üzenetére
Már csak azért is alszok rá egyet, hátha a többiek árait is húzzák magukkal. Bevallom nem tetszik az ipon üzletpolitikája, 2500 szállítás, 2500 garanciafutár. 50k-ért ingyenes szállítást várok el, ha mások megtehetik ha házhozszállítással nem is, de a PickPackpontos opciónál mindenképp.
-
-
CsyGaBiKa
tag
válasz
Ateszpapa #9633 üzenetére
Egyértelműen az MSI a leghalkabb, egyik se veszi fel vele a versenyt és közben a leghűvösebb is.
[link]
A gigabyte egy picit hangosabb mint az ASUS és mint az EVGA, de a Zotactól jóval halkabb.
Most látom 960 kell, annak igazából nem nagyon néztem utána, de én úgy tudom nincs eltérés a hűtésükben a hőcsövek mennyiségét kivéve. -
-
CsyGaBiKa
tag
Sziasztok!
Rövid kérdések:
1. Az Asus Echelon féle verzióban is le fog kapcsolni a venti?
2. Várható 4gb-s 950-es kártya?Személyes kérdésem: Kéne egy 950-s kártya, csak félpasszív hűtési megoldással, ha nem világít előny, backplate nem hátrány, árbajnok, van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest