- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nokia 808 PureView - kamerás béta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Passz komolyan, annyira mindenki azt mondja mennyire jo, hogy kezdem erezni tenyleg hulye vagyok egy egyszeru paszta felkenesre, amit az MX4 hasznalata megcafol
Egyedul azt tudom elkepzelni hogy pechemre egyetlen egyszer nem fekudt fel rendesen a GPU a hutore amikor ezzel a Hydroval probalkoztam.
Es ezt a gyari huto visszarakasa konkretan jo parszor megerositette bennem, ugyanis azt is csak MX4-el tudtam "gyarira" visszahozni hofokokban.Mostani szerelesnel eleg rendesen meghuztam a csavarokat a pumpanal, szinte fullon amit engedett, majd kb negyedet visszaengedtem mind a 4 csavarbol, nem akartam, hogy nagyon nagy nyomas alatt legyen a GPU+a PCB.
Kulfoldi forumokon is irt egy csavo ilyet, hogy meg kell tepni a csavarokat, de azert a full elott erdemes picivel megallni.
Egyelore hagyom az egeszet a pitsaba, a vegen azzal b.com el a VGA-t hogy halalba kinozom a sok szerelessel.Jah masik okossag, most neztem hogy ramsunik nem igen fognak felferni a Kraken pumpa kerettol...konkretan lesz par ram modul aminek kb a felere megy majd fel rendesen...VRM...az szinte egy az egyben a pumpa keret korul van, szinte lehetetlen lesz oda barmit bevarazsoljak
[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...