Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Passz komolyan, annyira mindenki azt mondja mennyire jo, hogy kezdem erezni tenyleg hulye vagyok egy egyszeru paszta felkenesre, amit az MX4 hasznalata megcafol
Egyedul azt tudom elkepzelni hogy pechemre egyetlen egyszer nem fekudt fel rendesen a GPU a hutore amikor ezzel a Hydroval probalkoztam.
Es ezt a gyari huto visszarakasa konkretan jo parszor megerositette bennem, ugyanis azt is csak MX4-el tudtam "gyarira" visszahozni hofokokban.Mostani szerelesnel eleg rendesen meghuztam a csavarokat a pumpanal, szinte fullon amit engedett, majd kb negyedet visszaengedtem mind a 4 csavarbol, nem akartam, hogy nagyon nagy nyomas alatt legyen a GPU+a PCB.
Kulfoldi forumokon is irt egy csavo ilyet, hogy meg kell tepni a csavarokat, de azert a full elott erdemes picivel megallni.
Egyelore hagyom az egeszet a pitsaba, a vegen azzal b.com el a VGA-t hogy halalba kinozom a sok szerelessel.Jah masik okossag, most neztem hogy ramsunik nem igen fognak felferni a Kraken pumpa kerettol...konkretan lesz par ram modul aminek kb a felere megy majd fel rendesen...VRM...az szinte egy az egyben a pumpa keret korul van, szinte lehetetlen lesz oda barmit bevarazsoljak
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- ZIDOO médialejátszók
- iPad topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Arena Breakout: Infinite
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest