- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Darko_addict #8718 üzenetére
Én egy tízesnél többet biztos nem dobnék rá. [link]
-
Bjørgersson
félisten
Kicsit felpimpeltettem már a topikot.
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Visszatérek közétek egy GTX660Ti Power Editionnel.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
papírzacsi #8674 üzenetére
Akkor már inkább a Prohardveres.
-
Bjørgersson
félisten
Csá!
Pénzre volt szükségem azért adtam el tavaly a 660-at, akkor egy 460-at vettem helyette. Majd tavasszal 2e haszonnal el tudtam adni, hogy vegyek helyette egy hibásnak vélt 560Ti-t, amin csak BIOS-t kellett cserélni. Majd szeptember közepén "kaptam" egy visszautasíthatatlan ajánlatot a 750Ti-re.
Volt igen, egy hónapig gariztatták, aztán kiderült, hogy csak BIOS-t kellett volna rajta cserélni, amihez akkor még nem értettem, így szoptam vele...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
rétisün #8378 üzenetére
Remélem nem vetted magadra.
1152 CUDA mag (32 ROP és 96 TMU egység), ~10%-kal gyorsabb egy GTX660Ti-nál, én ezt választanám a helyedben, mivel itt már 100%-ig ki tudod használni a 2GB memóriát, nem úgy, mint a két 660-nál. Ja igen, a fogyasztás az előbb lemaradt; GTX660 - 140W, GTX660Ti - 150W, GTX760 - 170W.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
rétisün #8372 üzenetére
A GTX660-ban 960 CUDA mag dolgozik (24 ROP és 80 TMU egység), a GTX660Ti-ben pedig 1344 (24 ROP és 112 TMU egység), teljesítményben olyan 10-15% különbség lehet köztük a Ti javára.
Vicces dolog számomra, hogy nagyon sokszor mindenki csak az órajelek alapján hasonlítja össze a videokártyákat, holott egy GT630-at sem az alapján hasonlítunk össze egy GTX690-nel.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Shepherdke #7522 üzenetére
Semmi baja nem lesz.
Két évig nekem is cicergett a GTX460 és semmi baja nem volt, pedig egy idő után még meg is cibáltam a száját rendesen.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Eduardo89 #7480 üzenetére
Nekem is ilyenem van, egyszer már gariztatni kellett, mert elvileg nem bírta a gyárban megadott órajeleket, de valószínűleg egy BIOS frissítéssel megoldották, mert ugyanazt a kártyát kaptam vissza és azóta semmi baja nincs.
Egyébként fasza kártya, nagyon jó a hűtése, hang nélkül teszi a dolgát.
-
Bjørgersson
félisten
Akkor remélem csak valami szoftveres gond volt.
-
Bjørgersson
félisten
Nektek gond nélkül végigment a telepítés? Mindig clean installt szoktam csinálni, aztán amikor lepucolta a korábbi verziót, dobott ugye egy fekete képernyőt, de nem jött vissza semmi, az alaplap elkezdett ilyen ~15 másodpercenként sípolni egy-egy hosszút, aztán nyomtam egy resetet és csak csökkentett módban tudtam feltelepíteni rendesen.
-
Bjørgersson
félisten
Használja innen valaki a legújabb, 331.65 drivert?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
banderasz77 #6992 üzenetére
Még ha hozná se hozná, mivel a Ti is boostolja magát.
-
Bjørgersson
félisten
Lehet áttérek a sötét oldalra. Nagyon jó áron találtam Debrecenben egy 7870-et, ha minden jól megy, jövőhéten megyek megnézem, aztán lehet meg is veszem.
-
Bjørgersson
félisten
Szomorúan kellett tapasztalnom, hogy egy sima 660 épphogy 60 fps-hez elég Battlefield 3-ban high beállításokkal, utána elfogy, pedig sikerült megmókolnom a monitoromat, hogy 72Hz-en menjen.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
marcusa #6788 üzenetére
Egy alap 660-at vagy egy ~1150-ig boostolt 660-at? Bár mindegy is, a lényeg, hogy még valószínűleg feszültséget is kellene emelnem, hogy gyorsabb legyen tőle. Az úgy nem pálya, úgy néz ki a legjobb egy 7870 csere lenne, annyi felesleges pénzem viszont most nincs, meg nem is játszom annyit manapság, hogy jobban érdekeljen.
-
Bjørgersson
félisten
Egy 7850 kb mennyivel gyengébb egy sima 660-tól?
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Van értelme telepíteni az új drivert, vagy abban már semmi újítás nincs a 600-asokhoz?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
marcusa #6386 üzenetére
Ezek közül csak a két Batman résszel, akkor viszont még 9600GT-m vagy GTX460-am volt, azokkal pedig inkább nem kapcsoltam be. Bár legutóbb még gariztatás előtt még a 660-nal is végigvittem az Arkham Cityt, de akkor ugye folyton kifagyott a játék (meg minden más játék is), nem akartam még a PhysX-szel is kínozni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Dark KillerX #6322 üzenetére
Eléggé egy átnevezett 660-nak néz ki 256 bites sínnel.
-
Bjørgersson
félisten
Tegnap este, igaz nem sokat játszottunk, de semmilyen hiba nem jött elő.
-
Bjørgersson
félisten
Egy budapesti nagykerbe (Compmarket) szólt a gari, így az a srác intézte nekem, akitől vettem, mert mindenféle céginformációt kellett megadni, ami nekem nincs. Elvileg javították, viszont olyan hibája is volt, amit szerintem nem lehet javítani. Az alábbi linken meg tudod nézni.
(#6146) Puro: [link] Az enyémnek ugyanolyan poros a hűtője, mint mielőtt visszaküldtem, úgyhogy gondolom nem cseréltek ezen semmit.
-
Bjørgersson
félisten
Ilyen hibákat produkált nálam is a kártya, csak pluszban még a ventilátornak is olyan hangja volt, mint egy traktornak. Ma délelőtt hozta a postát és ugyanazt a poros kártyát kaptam vissza, mint amit felküldtem. Nem tudom, hogy tudták ezt a GPU hibát megjavítani és a ventilátort kicserélték-e vagy hogy foglalkoztak-e vele egyáltalán..
(#6135) shteer: Semmi szervizlapot nem kaptam, csak a számlát / garipapírt.
-
Bjørgersson
félisten
Több mint egy hónap után visszakaptam ugyanazt a (hibás ?) kártyát.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
sellerbuyer #5958 üzenetére
Ne viccelj már, hogy lassítja a gépet. Szerintem 20 megánál több memória tuti nem kell neki, de még feleannyi sem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
sellerbuyer #5952 üzenetére
Halkabb, ugyanakkor hatékonyabb.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
sellerbuyer #5950 üzenetére
Ha veszel, akkor már szerintem dupla ventis hűtőjűt. Gond a 660-asok közül szerintem csak a Gigabyte-tal szokott lenni időnként, viszont ha jól tudom, azoknak is a legjobb a hűtője, plusz még a VRM-en is van valami hőelvezető. A többiek majd megmondják, ők jobban értenek hozzá nálam.
-
Bjørgersson
félisten
Pár napja mentek érte a kártyámért, elvileg javították. Kíváncsi vagyok hogyan tudták megjavítani a "gyári hibás" gpu-t és a traktorhangú ventilátorokat.
-
-
Bjørgersson
félisten
Amióta gariban van a kártyám, nem követem az eseményeket, van már normálisan működő driver, vagy még mindig nem sikerült megírni a zöldeknek?
-
Bjørgersson
félisten
Van nálam cserébe egy 6770, amíg gariban van a 660. Szar ez a microlag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest