- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Grave_444 #2429 üzenetére
Igen,elolvastam amit írtál,pontosan tudom,mennyit jelent a paszta,és ez a hűtő,ami a képen van,az én VGAmra lett véve,ami egy gtx 1080 aero,s mivel dolgozom a gépen,nekem szükséges volt a csere.Viszont még mindig nem a kérdésemre kapom a válaszokat.Hogy értsük egymást,magam is szerelek PC-t.Viszont,ahonnan eleddig meg tudtam venni a hűtést,ott most mély űr tátong,nincs egy épkézláb hűtés sem.Ha ti sem tudtok rá hűtést,elég,ha ennyit írtok.Igaz,nem tudhattátok,hogy jómagam is szerelő lennék.
-
-
-
válasz
Grave_444 #2423 üzenetére
A ház is cserélve lesz,egy nagyobbra.Ebbe a házba,2 cooler van,egy elől,egy hátul.Felülre nem lehet tenni,illetve odlalra sem.Megvan a megfelelő légáramlat,itt a hang az ami idegesítő,mivel visít terhelés alatt a gyári hűtő.A probléma az,hogy ahogy nézem,szinte nincs lehetőség léghűtést venni rá,mint régebben.Vagy én nem találok.
-
-
Üdvözlet hölgyek,és urak.
Böngésztem a fórumot,de igen sok a HSZ,amiket láttam,nem adtak választ.Nagyon remélem,jó helyre írom kérdésemet.
Lenne,egy ASUS gtx 1660 VGA,mellékelek fotót,a gyári hűtését szeretném lecserélni,és szeretném megkérdezni az itt jelenlévő szakemberektől,mit ajánlanának rá?
Válaszokat,előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest