- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
speedernet #1580 üzenetére
Én ilyet vettem.
[link] -
asynur
tag
válasz
speedernet #1564 üzenetére
Szia!
Nálam GV-N166TOC-6GD (kisebb 2 ventis Ti, gigánál a hűtések elvileg ugyanazok) nem világít a logo és szerencsére eddig coil whine sincs.
A cicergés sajnos teljesen random minden gyártó minden termékénél előfordulhat, a venti számnak nincs köze hozzá.
Az is megesik, hogy a GPU egyik PSU val cicereg másikkal csöndben van.
Kivédeni nem nagyon lehet és mivel nem is garanciális probléma max azt tudod csinálni ha neten rendelsz (olyan helyről ahol be is tartják a szabályokat) hogy 2 héten belül elállsz a vásárlástól.
FPS limit beállítása amúgy sokszor megoldja a dolgot, nálam az előző Gtx 660 cicergett, de szerencsére csak ilyen több száz fps felett, ami max menüben és egyes bechmarkok alatt jelentkezett. -
asynur
tag
válasz
speedernet #1555 üzenetére
Ezt még hozzá akartam tenni csak sikerült lefelejteni:
Ezek a passzív értékek ugyebár idle, és nem gpu igényes folyamatok alatt érvényesek tehát irodai használat filmezés stb. közben.
10 perc Furmark GPU stress test 1080(FHD) preset 72°C max ,77% venti melett(~2450 rpm), ami már azért elég hallható. -
kutga
félisten
válasz
speedernet #1552 üzenetére
Szerintem veheted azt is nyugodtan. Keress rá itt a topikban.
A három ventis szerintem kissé overkill.
-
asynur
tag
válasz
speedernet #1552 üzenetére
Szia!
Nekem GV-N166TOC-6GD van november vége óta (a kisebb két ventis, nem a nagyobb windforce), 20 fok körüli szobában passzívan 40-47°C körül szokott mozogni 50 nél kapcsol a venti, tehát a passzív hűtése lehetne kicsit izmosabb is de nem vészes, a ház sem annyira szellős amiben van.
A ventijét szokták gyakran szidni, hogy berreg illetve hangos lesz elég hamar (gyártási hiba?), nálam ez idáig nincs gond de nem is hajtottam agyon. A hátlapja műanyag ami esetleg a képekről nem derül ki tehát a hűtésben nem segít max a beszerelésnél nyújt némi extra mechanikai védelmet, de nem néz ki rosszul sem.
Amikor én vettem jobban megérte mint a Super változat de most kifutó termék és erősen elszállt az ára a hűtés elvileg azonos, a Supernek 5 Wattal nagyobb a TDP-je de ez nem jelentős különbség.
Hasonló gondolatmenetet követtem mint te az árazásban és nem bántam meg (de egy tartalék venti szett már itthon figyel biztos ami biztos
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest