- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Paul McCartney szerint nem szabad hagyni, hogy az AI kifossza a művészeket
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
demmer123
őstag
Nekem is több éve nincs gépembe dvd író.Hogy miért?
Fölösleges a mai világban már,úgyse használja az ember már.Játékokat általában digitálisan vesz az ember és oda se kell.Ha meg telepíteni kell windowsot ott a Pendrive sokkal gyorsabb is.Én amúgy se szerettem plusz kábellel jár,és a dizájn szempontból is ront.
-
pchuszar
csendes tag
-
Leon77
őstag
Azért tudni kell, hogy az aqua-ban, ha elállsz a vásárlástól 14 napon belül, valami könyvelési átfutás maszlag okán még pkusz 14 napig kell várnod, míg vissza kapod a pénzed. Kivéve, ha levásárolod (majdnem az egészet).
Nekem ez saját tapasztalat velük kapcsolatban. Ezt kalkuláld bele a cserébe, de amúgy, ha veszel egy MSI-t helyette, szvsz simán megbeszélheted velük a cserét. Mondjuk, ha nem hívod őket és nem írsz nekik, akkor meg marad a mostani kari...
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Reklamalj, es mondd hogy intezzek el azt, hogy hozza a futar, es akkor adod vissza a regit, szeriaszam alapjan majd ellenorzik. Max azt mondjak hogy jaj istenkem, ez Magyarorszag, itt nem igy mennek a dolgok ha hibazunk...
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Egon
nagyúr
Természetesen (?) az Aqua által előzetesen (a rendelés visszaigazolásban) megadott barcode nem stimmelt, és GLH helyett sima Phoenix-et adtak...
Őszintén szólva nem tudom mit csináljak: érdemes-e reklamálni. Szerintem azt se tudják, hogy miről beszélek. No meg nem akarok egy hétig vga nélkül lenni."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Saint
aktív tag
Semmi baj nincs a G1 gigával, nekem is az van 1080-as és nagyon jól megy, igaz vizezve van, de semmi baj nincs vele...
Gigabyte X99 Gaming 5P, I7 - 5820K- 3,3 GHz, 32GB Corsair 3000, 1080 GTX , Codegen S101, Sata 6 SSD, Popcorn A-500, Microsoft Surface Pro 11 Copilot+, FULL-FULL VIZ Hűtés..
-
Bandi79
aktív tag
Inno3d kimaradt, valóban, I-Chillx4-et is dícsérik.
MSI Gaming valóban 2 slotos és az egyik legjobb hűtésű, de az sem standard széles
Igen, egyes tulajok mindentől el tudnak ájulni, ha már egyszer egy csomó pénzt kiadtak rá, ezért nem minden esetben objektív a véleményük.
Founders edition viszont a legmelegebb és a leghangosabb a tesztek szerint (műszeres mérések), ezt tényleg csak rosszul szellőző / kis formátumú házakba szerelném.
-
Dyingsoul
veterán
Én is Gainward 1070-et vásároltam, minden téren felülmúlta várakozásomat: hangban, hőfokokban, teljesítményben eszméletlen kártya. Korábban linkeltem róla saját unboxing videót, ha érdekel a kártya körbenyaldosása akkor keress rá.
Csak hogy megnehezítsem a dolgod: szerintem a többi gyártó kártyája is jó.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
blu79
addikt
- szia, a különbségek nagyon kicsik, igy bármelyik kártya jó választás. Nekem Asus StriX van, hangtalan és még hűvös is, nem birtam 64 fok fölé vinni a hőmérsékletet még (57-64 közt van játéktól függően), pedig próbáltam( ) ráadásul auto ventin , viszont a hosszára , arra figyelni kell mert közel 30cm
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
sixpak
nagyúr
Én GW Phoenix 1070 GS-t vettem, igaz akkor még drágább volt, most már olcsóbban hozzá lehet jutni.
2040 körül boostol, alapon megy, soha nem tuningolok. A kártya szó szerint hideg, 60 fok körül megy általában, hangja gyakorlatilag nincs. 3 év garancia van rá, az I betűs boltban vettem.
Ez az én ajánlatom, mivel erről tudok kézzelfogható, személyes véleményt mondani. Gondolom mások meg ajánlanak más típusokat.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget