- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Tasker
- Akciófigyelő: Bálint-napi ötletek a Foreotól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
válasz
betyar1974 #34139 üzenetére
Fast sync-el próbáltad már?
-
laychi
veterán
válasz
Tedd fel a set timer resolution progit,maximumra nyomj rá. Hátha segít.
Amikor crysis 3-ban szotyizott a vga és a proci is ez segített nekem.Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
- = Zk = -
félisten
válasz
mi a baj vele egész pontosan?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
szasanyi
félisten
válasz
Áááá hagyd azt a játékot, vagy ne foglalkozz vele. Nálam is hasonló volt (talán nem ennyire) de én sem tudtam vele mit kezdeni. Hiába a legújabb játékverzió vagy más driver, kipróbáltam többet is.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hófehér Sapphire Radeon RX 7700 XT 12GB DDR6 Pure - 27% Áfás Számla & Garancia
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- Sapphire Radeon RX 7700 XT 12GB DDR6 Pulse - 27% Áfás Számla & Garancia
- Használt EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING (10GB) - 2 HÓNAP GARANCIA
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest