- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz KRoy19 #22955 üzenetére
Az LG féle WRGB pixelstruktúra csak a színhelyességet szokta hazavágni (ráadásul dinamikusan, hogy a mára már bejáratott 3DLUT elő-feldolgozással sem lehet rendesen kisimogatni, 4DLUT kéne, amire nincs kéznél elérhető megoldás és amúgy is reménytelen sziszifuszi meló lenne minden tekintetben), és ez is inkább szoftveres gond (pontosabban maguk alatt vágják a fát, hogy a WRGB jelentősen megbonyolítja a képfeldolgozást, amire nincsenek kellően felkészülve / nem elég alaposak a szoftvereseik...). De legtöbbek ezt észre sem veszik, mert eleve meg sem próbálják színhelyeshez közeli képmódban/beállításokkal használni, és akkor sincs mellé referenciájuk, vagy objektív műszerük. Az effektív képélességre, avagy a nagy felbontás észlelhetőségére szerintem nincs számottevő hatással (legalább is én nem figyeltem meg ilyet az OLED-jeiken, igaz nem ezt figyelgettem, már máson felakadtam hamarabb, mielőtt közelebb kerültem volna hozzájuk, az LCD-ket pedig kerülöm, mint a leprát).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...