- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz deicide #2060 üzenetére
Win 10 ,X79 4930K,dmark alatt nem lett gyorsabb amikor a z79ről váltottam,Division,R6,Doom,Witcher3 eddig profitált...nem rosszak ezek az eredmények,de azt hiszem nem fogod észrevenni hogy vgat váltottál,én megvárom a 1080Ti-t,de az is lehet hogy a Voltat.Eredetileg a pascal nem igazán volt betervezve,csak gondolom sok lett volna egyszerre a csikszél vàltás+a hbm..,,Visszaraktam az asztalra szépen az 1440ps ROGos monitort,azt el fogja birni egy darabig.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
hoolla
aktív tag
válasz deicide #2060 üzenetére
Gondolom nem akarsz win 10-et feldobni es merni azzal is egyet!? De lehet felesleges is az uj hid nelkul. Kozben rajottem, hogy igy is ugy is megvan a husz savod, vagyis a 8x8x4x. Koszi az infokat!
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Gaming OC RX 6700XT 12GB - Hibátlan állapotban! -
- ASUS GeForce RTX 4070 Ti 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX4070TI-O12G-GAMING) Gari: 2027.01.29 -ig
- EVGA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING - Újszerű, hibátlan állapotban!
- MSI Radeon Rx 570 OC 8GB GDDR5
- RX 6700 10GB (nem XT) 1 év garanciával