Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EVL2

    aktív tag

    válasz smiti #9527 üzenetére

    21:9-be az FHD olyan méretű pixeleket eredményez körülbelül mint a 27" 16:9-be. Határeset de még élvezhető számomra is. Persze ezt érdemes előtte kipróbálnod személyesen mert van akinek ez a pixelméret már elviselhetetlen. Én nekem 25" 16:9-be a max amit elviselek 1080p-be.
    Mindenképpen úgy dönts ezekbe a dolgokba hogy személyesen is megnézed a kiszemelt áldozatot. Mindenki szeretne segíteni csak azt felejtik el az emberek, hogy mindenkinek más az ami megfelelő. 65 éves édesapámnak szemüveg nélkül tuti tökéletes lenne a 34"-is 1080p-be. :)

    Az már más kérdés hogy mire képes egy wqhd monitorral egy 1060. Ez is nagyon szubjektív. Én azt mondom hogy nem való neki több mint az FHD. Persze erre valaki 5 percen belül reagálni fog hogy csak beállítás kérdése. Aztán úgy beállítja, hogy okádékabb lesz a játék mint FHD-n. FHD közel maxolni tudott volna de wqhd-n már közepes beállításokkal kell megelégednie. (vannak kivételek)
    Persze ez függ attól is hogy mennyire akarsz modern fejlesztésű AAA játékokkal konckuli. Jó döntés lehet egy wqhd de csak akkor (szerintem) ha a WoT-hoz hasonló gépigényű játékokkal szeretnél játszani. WoT-nál simán maxolni fogsz tudni!
    Ha pl: egy Titanfall2 a kedvenc játékod akkor szerintem csak az 1080p marad. DE leszögezem hogy ez csak az én szememhez és igényeimhez mérten megfelelő döntés. Ebben a topikban mindenképpen fogsz több féle véleményt is olvasni. Némelyik egészen elképesztő lesz! Érdemes (Fontos!) vásárlás előtt kipróbálni mert könnyen félre vezethet egy másik ember kényszerűen megosztott igénye.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák