Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
EVL2
aktív tag
21:9-be az FHD olyan méretű pixeleket eredményez körülbelül mint a 27" 16:9-be. Határeset de még élvezhető számomra is. Persze ezt érdemes előtte kipróbálnod személyesen mert van akinek ez a pixelméret már elviselhetetlen. Én nekem 25" 16:9-be a max amit elviselek 1080p-be.
Mindenképpen úgy dönts ezekbe a dolgokba hogy személyesen is megnézed a kiszemelt áldozatot. Mindenki szeretne segíteni csak azt felejtik el az emberek, hogy mindenkinek más az ami megfelelő. 65 éves édesapámnak szemüveg nélkül tuti tökéletes lenne a 34"-is 1080p-be.Az már más kérdés hogy mire képes egy wqhd monitorral egy 1060. Ez is nagyon szubjektív. Én azt mondom hogy nem való neki több mint az FHD. Persze erre valaki 5 percen belül reagálni fog hogy csak beállítás kérdése. Aztán úgy beállítja, hogy okádékabb lesz a játék mint FHD-n. FHD közel maxolni tudott volna de wqhd-n már közepes beállításokkal kell megelégednie. (vannak kivételek)
Persze ez függ attól is hogy mennyire akarsz modern fejlesztésű AAA játékokkal konckuli. Jó döntés lehet egy wqhd de csak akkor (szerintem) ha a WoT-hoz hasonló gépigényű játékokkal szeretnél játszani. WoT-nál simán maxolni fogsz tudni!
Ha pl: egy Titanfall2 a kedvenc játékod akkor szerintem csak az 1080p marad. DE leszögezem hogy ez csak az én szememhez és igényeimhez mérten megfelelő döntés. Ebben a topikban mindenképpen fogsz több féle véleményt is olvasni. Némelyik egészen elképesztő lesz! Érdemes (Fontos!) vásárlás előtt kipróbálni mert könnyen félre vezethet egy másik ember kényszerűen megosztott igénye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest