Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.45
csendes tag
chopin42 && Raymond && Melorin
Koszi mégegyszer, akkor ebbol vétel lesz
-
tpeter77
addikt
válasz
rumkola #16192 üzenetére
Amire használjuk arra teljesen jó, ha tönkremegy, veszek egy rendes nem TN panelest.
Szerintem nem rossz a betekintési szöge, hátha látnád a laptopét
amikor felnyitottam, azonnal vettem egy használt monitort és azon nézem a képernyőt nem azon a gyári, nyomi laptop lcd-n.de mi az a FOV ?!
-
.45
csendes tag
Sziasztok,
HD 7870-et váltanék le egy 6 Gb-s MSI Gaming X-el. A processzorom egy i5-3470, Fortnite BR-t és PUBG-t játszanék egy FullHD monitoron. Valakinek van esetleg tapasztalata, hogy elég lesz-e a CPU ? Karácsony után/új év elején aztán váltás Coffee Lake-s i5re.Koszi elore is
-
tpeter77
addikt
válasz
Bjørgersson #16184 üzenetére
Natívban túl véknyak a betűk a felségem szerint. (szemüveges)
Lehet a betűkön vastagítani?! mert ha vastagabbak lennének, jól látná ő is.Beállítottam a gyári natív felbontásra / 10680x1050 / a képernyőt.
Holnap elhintem, hogy Windows frissítés miatt lett ekkora a felbontás, majd meglátom mit szól hozzá
Ha marad jó, ha vissza kéri az 1440-et akkor visszaállítom. -
tpeter77
addikt
válasz
fogtunder #16144 üzenetére
Hümm, ez fel se tűnt, csak megnéztem mit kapni 70-90k között.
Gaming G1 megrendelve.
1080p a MAX amit a monitor és plazma tv tud, valamint a monitort ennél kisebben használom mert nem 16:9-es, és a szöveg olvasásra sokkal jobb az 1440x900 felbontás.
Úgyhogy játék alatt is elég számomra az 1440, de ha 1080-ra tenném, se nyomnám fel a plafonba az összes beállítást, általában közepesen használom, vagy valamivel afelett. -
GEIL
addikt
-
GEIL
addikt
Húzás nélkül nincs ám olyan nagy eltérés a 4460s és a 4790k között...legalábbis játékok alatt tuti nincs.......nekem a 4570s ugyanazt tudja mint haverom 4690k-ja......ugyanazok a programok, beállitások, felbontás, még a vga is azonos GTX960...csak nekem 2 gb, neki 4gb változat.
-
VGNGR
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #16165 üzenetére
Az a 4460s nagyon hamar kevéske lesz, amint belefutsz egy cpu igényes játékba, de majd cseréled egy 4790k-ra, ha már Z-s lapot vettél.
A coffee lake érkezésével szerintem elfogadható szintre fog süllyedni az ára.
Én is így voltam, csak én i5 3330-ról váltottam 3770-re. -
Speed®
titán
válasz
Azt hittem elgondolkodsz az ajánlaton ;p Lehetett volna i7+16GB+1060/6G, maradt volna 50k ház+táp+SSD célra. Másképp szemléljük a témát
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SECTORnooB #16160 üzenetére
A GTA V-nek akkor is eleg 3 GB, nem kell esz nelkul mindent csutkara tolni.
-
válasz
Hehe, okosan döntöttél. Kis pénzért jó teljesítmény.
1440p-re közepes-high grafikán minden hasítani fog. -
Euromail
aktív tag
válasz
SECTORnooB #16160 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=y1RWItff0eQ
[link]Megnéztem én is sőt végig vittem szerintem nem lehet szebb grafikát csinálni res7-nél hiába maxolod ugyan az van ha a mesh qualityt meg a chromatic abberationt vissza veszed cserébe több fps.
Kivétel a resolution scale az tényleg szebbé tenné de hát azt meg nem bírja a gpu ereje 6GB-al se pedig azzal szebb lesz. -
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Jelentem, sikerült beszereznem mindent és 200 ezerből megúsztam a mókát, aminek kifejezetten örülök
Idővel, ahogy akciózzák majd azokat a játékokat, amiket be szeretnék pótolni majd - amennyiben érdekel bárkit is - szívesen számot adok róla, milyen beállításokkal játszom 1440p-ben
A konfig végül így néz ki:
Asrock Z97 Anniversary (használt, szinte új, bőven garis)
Intel Core i5-4460S (használt)
Sycthe Katana 4 CPU hűtő (új, alig pörög rajta a venti az alacsony fogyasztású proci miatt, fincsi)
8 GB Kingston HyperX DDR3-1600 kit (használt)
Asus GeForce GTX 1060 3GB Dual OC (pár hetes, a gazdája 4K-ra vette (...), de gyorsan belátta, hogy ez egy rossz döntés volt, így nagyon jó áron feltette, én meg azonnal lecsaptam rá)
250 GB Samsung EVO 850 SATA3 SSD (új)
Corsair CX450M félmoduláris táp (új)Az egész pedig egy Coolermaster Silencio 452-es kuckóba került beépítésre, mostanában ér le a Diablo III, úgyhogy majd megnézem, terhelés alatt mennyire emelkedik az igencsak baráti zajszint
-
Rico45
őstag
válasz
SECTORnooB #16163 üzenetére
Köszi a kimerítő választ !
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Skacok !
I7 6700K és I5 6600K? Mekkora különbség van közöttük?Választ előre is köszi!
-
törölt tag
Szerintem a vita abból adódik, hogy mindenkinek más igényei vannak a játékok grafikai beállításait és a sebességet illetően. FullHD-ra még tud simán elegendő lenni egy 1060 3GB is (ha a grafikai beállításokat kellőképpen testreszabjuk), és tud kevés lenni még egy 1070 is (ha mindent maxra rakunk, és elvárnánk, hogy soha ne essen be az fps 60 alá).
Az 1440p viszont a FullHD-hez képest majdnem dupla annyi képpontot jelent, ott azért egy fokkal még rosszabb a helyzet. -
SECTORnooB
addikt
válasz
Euromail #16158 üzenetére
Nagyon szép az írásod, de az elöbbiekben épp azt fejtegettem hogy 1080p maxra nem elég a 3GB ami helyén is áll nem az FPS-ek miatt több vagy jobb a 6GB hanem vagy kifutsz belőle vagy nem,de inkább ki
Bárhogyan is szeretné megmagyarázni valaki hogy elég a 3GB a GTAV-nek és a Resident Evilnek és még a Wildlandsnak sem tudja megmondani, mert ezek a játékokok akkor is megeszik amit megkell és nem azért mert annyit eszik amennyit elé raksz
Én nem vitázom csak elmondom amit tapasztaltam, nincs ahoz semmi közöm ki miért és hogyan választja ki a számára megfelelő kártyát, sok játék van ahová elég a 3GB és ha valaki csak ilyen címekkel játszik azoknak természetesen felesleges a felár -
fogtunder
nagyúr
27"-ra már kell a 1440 szerintem is, de nézz meg egyet élőben, hogy milyen. Nekem elég a 24" játszani és jobban szeretem a több kijelzős felállást, mint az egy nagyot. 24" fullHD IPS cuccok már elég olcsón vannak használtan.
Hogy kevés-e a kártya az attól is függ, mennyire vagy érzékeny az FPS-re. Engem most megnyugtat a gondolat, hogy pár évig jó leszek ezen a felbontáson.
-
Euromail
aktív tag
Jáj még mindig meg ez a faság 3 vs 6GB
A 6 GB 90%-ban csak placebo srácok meg önigazolás az igazság az hogy játékfüggő.
+ pár fps eltérés az meg pont nem az a szint amiről érdemes vitát nyitni 1070 aminek van értelme ha már a 6GB-osra valaki rászánja magát jobban jár azzal és nem spórol ennek így van értelme.Zöld és a kék amit nézni kell mindenki eldöntheti kinek mennyire számít az a sok.
[link]Itt meg szájbarágósan elvan magyarázva miért 3 miért kellene 6 és miért inkább 1070 ha már nagyobb monitorban gondolkozol.
[link] -
válasz
tomaszka88 #16154 üzenetére
Sok értelme nincs tuningolni, ha megvan a megkívánt max sebesség.
-
tomaszka88
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon köszönöm az eddig válaszaitokat,segítségeteket. Az lenne még a kérdésem ,hogy van értelem felhúzni a kártyámat 8160 mhz-ről @ 9000mhz-re ? Nincs baja szépen viszi úgy is a játékokat, csupán kíváncsi vagyok ez a sebesség miben jelent előnyt.
Vga : Aorus Extreme Gaming 6G
-
sfefe
addikt
De jo ezeket olvasni most tervezek monitort venni es nem tudom milyen legyen fhd vagy wqhd...
(evga ftw 1060 6gb) -
Speed®
titán
válasz
rumkola #16150 üzenetére
Az emberek nem bolondultak meg, csak nem akarnak rossz ajánlást adni. 2560x1440 enyhén szólva nem 1920x1080. Utóbbira simán jó a /3G kis kompromisszumokkal, ezt én is vallom, de előbbire eszembe nem jutna, még a GPU is so-so..azért csak +80% pixelről van szó.
i7 meg annak szól, ha multizás van, jól tud jönni. Viszont nem kell a friss genre vagyonokat költeni, vannak jó megoldások (többek közt én is javasoltam jót/jó áron). Nyilván egy régebbi i5 is megteszi, kellően magas órajelen..kérdés mibe kerül. Az alaplapok miatt lassan már nem éri meg számításba venni :S
-
rumkola
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #16119 üzenetére
Elég lesz a 3G és a régebbi I5, itt már az emberek megbolondultak a 6GB-okkal meg I7-ekkel és az a szomorú, hogy még osztják is az észt.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Bjørgersson #16147 üzenetére
Anno nekem a per döntő a Gta5 volt és ahogy írtam spancinak megette, ha nem így lett volna èn sem vagyok önmagam ellensége hogy +30 ezret kifizessek valamiért aminek értelme sincs, na persze lehetett volna lejebb venni a texet és akkor nem lett volna mikrolag, de ha maga a GPU bírja akkor miért ne használjam ki? Nagy anyàm mondja mindíg "Nem az a drága amit meg eszel, hanem az amit nem"
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SECTORnooB #16107 üzenetére
A GTA V nem megeszi, hanem csak használja, mert van. Játszottam vele 3 gigás 1060-nal, és semmi VRAM miatti akadozást nem tapasztaltam. Akkor most én sem játszottam és/vagy nekem sem 3 gigás 1060-am volt?
Az, hogy valami bekajál, 3,5-4-4,5 GB memóriát, még nem jelenti azt, hogy szüksége is van rá.
-
Raymond
titán
válasz
tomaszka88 #16138 üzenetére
A fillrate nincs meg, azok a reszek sokat elvesznek a teljesitmenybol. Ha Ultra-n vagy akkor probald ki a High-t: [link] A komolyabb AO hianyzik a fu aljarol, de azert meg boven turheto a kinezet.
-
Tomassy00
senior tag
1060 3gb nem 1440p - re valò de még a 6gigàs se.
1440p 1070-nél kezdődik rizsázhat akárki akármit. -
tomaszka88
aktív tag
válasz
SECTORnooB #16133 üzenetére
Gondoltam arra is,hogy esetleg nincs jól összekonfigurálva a gépem. GTA 5-nél pl. olyankor esik vissza az FPS, mikor füves zöld környezetre érek. A vram nem telik meg.
-
GEIL
addikt
válasz
SECTORnooB #16135 üzenetére
Igen....de a chip is szerényebb képességű a 3gb-os 1060-on mint a 6gb-os verzión......szóval nemcsak a vram mennyisége a differencia.....
-
nyulnyulu
senior tag
Amint megtelik az adott kártya ramja,1060 3gb ja,akkor ujrairja,és a folyamat között keletkezik egy mikro lag,ennyi a lényege.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
bobalazs #16132 üzenetére
Igen, bevagyok gyöpösödve mert làttam èjjeli őrt, reggel meghalni, anno én is 3Gb os verziót akartam, de mikor kedves barátom 3gb 1060 asàt làttam 1080p be elhasalni a vram miatt, inkább 6gb osat vettem 1080p re. 1440p re meg 1.5x eszik többet.Mindenki eldönti mit akar de úgy látom sokan azt hiszik, hogy ez egy hit gyülekezet.
-
GEIL
addikt
válasz
SECTORnooB #16133 üzenetére
Igy van......pl GTA5 nekem 1080p-n high - very high 16XAF-fel és 0XAA-val vígan szalad a GTX960 2Gb-on is....havernak a GTX960 4gb-on 99,5% ban ugyanigy megy, de nálam van pár mikrolag ahol kevés a 2gb a VGA-n......de más játéknál nem tapasztaltam ezt.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
tomaszka88 #16129 üzenetére
Akkor mikrolagok, előfordulhat főleg ha nem éppen legitim a játék.(tapasztalat)
-
-
Raymond
titán
válasz
SECTORnooB #16128 üzenetére
De nem fogy el, nem ertem hova jartok ezekre a bocs, de marhasagokra. Teljesen jatekfuggo hogy hasznalja ki a VRAM-ot valami vagy hogy mennyi kell neki. Peldaul az osszes UE-s vagy Frostbite-os jatenak alig kell VRAM, boven elvannak 3GB-al is es nem egy jatek van ezekkel. Aztan vannak az ujabb CoD-ok ahol nem art ha van tobb VRAM, de ott is ugy van hogy ha van akkor cache-el ha nincs akkor epdig annyit hasznal amennyi epp kell. vagy a Shadows of Mordor, szeretne ha lenne neki 6-8GB, de ha nincs akkor se szarja ossze magat, annyit hasznal amennyi van. Plusz ott a memoria kezeles a kartyakon - az NV-nel olyan hogy ha egy jateknak mondjuk az emlitett 3.3GB kell es csak 3GB van a kartyan nem azt jelenti hogy jatszhatatlan a jatek, csak annyit hogy lejebb esik az FPS valamivel (10-15%). Ez generaciok ota igy van, az AMD-s kartyaknal problemas a memoria elfogyasa mert nem tudnjak rendesen kezelni amit latsz peldaul a Fury X-nel, de NV-nel ez sose nagyon volt gond.
Egyszoval 1440p-re egy 1050Ti kartyat ajanlani badarsag. Egyszeruen nincs benne kraft hogy elvigye azt a felbontast normalis sebessegel. Egy 1060 3GB mindig jobb lesz ott, nem tudsz olyan jatekot talani ahol a 1050Ti jobb lenne mert a 1060 3GB-n nem eleg a VRAM es lezuhan a teljesitmeny. Mert nem zuhan le es ha lejebb is esik a 1050Ti-ben egyszeruen nincs annyi kraft hogy azokat a pixeleket meghajtsa ugyanugy vagy jobban.
-
tomaszka88
aktív tag
válasz
SECTORnooB #16093 üzenetére
Szóval ez lehet a gond? De ha kikapcsolom a vsyncet, nem változik. Más játékoknál pl. Battlefield 1 nincs ilyen. A monitoron egy BenQ 2222Hdl 1080p..
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Raymond #16122 üzenetére
1440p be 3 giga pikk pakk elfogy vele együtt a GPU is és tegyük hozzá hogy a 3 gigás 1060 GPU tèren is megvan vàgva.Ti tudjàtok én biztos erősebb ès időt àllòb alapokra epítkeznèk mintsem egy szakállas platformra és egy egyértelműen szűk keresztmetszetű kártyára az adott felbontàshoz.Vagy a felbontàs igenyèt csökkenti, de például a Lara is megeszik full meden 1080p be 3,3Gb Vramot, és ezek az igények sem éppen csökkenni fognak így úgy vélem egy erős platform és egy ideiglenes kártya a leg racionálisabb választàs.
-
Verner
csendes tag
Sziasztok! Valaki meg tudja mondani hogy 1060 6GB verzióból melyeknek van a legjobb hűtése és mely típusok fan stop-osak?
-
Speed®
titán
válasz
Alvin_ti4200 #16124 üzenetére
Felnézel apróra, Kontron motyó, i7-4860al..ajándék áron. Bele 2x8GB DDR3 ~20 körül, aztán 75ben megállt az alap, ugyenennyiért meg hozzá egy 1060/6GB, akár ITX verzióban. Kis erőgéppé lehet formálni.
-
Raymond
titán
válasz
Alvin_ti4200 #16124 üzenetére
Ha mar veszel akkor erdemes bundle-t nezni hasznaltan. Aki valt ujabbra annak az alaplap+proci+ram nem kell mar es igy konyebb lehet es jobb aron mint kulon vadaszni ezeket.
-
-
Most először láttam 1987 Mhz-es órajelet
GPU boost 3.0 lehet ez? Általában 1920-40 mhz-et látok, ez pedig video konvertálásnál volt.
Ennek az lehet az oka hogy csak 52 fokos volt a gpu? -
Raymond
titán
válasz
SECTORnooB #16120 üzenetére
Egy 1050Ti a 1440p felbontashoz? Egy ujabb es dragabb platformal alatta amit ki se hasznalsz a VGA limit miatt ami meg kompromisszumos bealliasok mellet is ott van? Ennek semmi ertelme. Az adott proci es egy 1060 3GB ami kb. +50EUR a 1050Ti-hez kepest az ertelmes valasztas.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #16119 üzenetére
ha olcsón akarod megúszni, akkor valami 1150-es i5-tel jól ki lehet jönni, én is húzom még a váltást, ár/érték arányban nagyon jól lehet vele járni, a legnagyobb baj, hogy alaplap alig van már újonnan. de ha jelentős többletet akarnék, akkor szürreális pénzeket kellene rákölteni a RAM és a proci miatt.
1440-re én se vennék amúgy 3GB verziót a textúrák miatt, de kompromisszumokkal jó lehet, pláne PS4-ről érkezve. én anno egy 750Ti-t használtam, mikor PS3-ról váltottam, lehetett vele játszani, de mikor megvettem a GTX970-et, akkor rájöttem, hogy érdemes venni egy értelmes VGA-t, mert azért a 60fps nagyon durván megtolja az élményt.
-
Alvin_ti4200
félisten
Hú, srácok, össze ne vesszetek
PlayStation 4-ről jövök és ott már volt lehetőségem 2-3 órát játszani a Rise of the Tomb Raiderrel és számomra az a grafika tök szuper (gondolom, Medium közelében lehet PC-n), illetve nekem a 40 fps-sel sincs problémám, ha nem zuhan a minimum 25-30 alá
-
Raymond
titán
válasz
SECTORnooB #16116 üzenetére
Tehat nalad a "Shadows Very High -> Low" = "720p lowon óhajt jàtszadozni"
Nezd, mondtam hogy nem art olvasni. Ez volt a kollega kerdese:
"A kérdésem az lenne, hogy 2560x1440-hez kompromisszumokkal (közepes graf) elegendő-e az elmúlt 3-4 év játékaihoz egy 3 gigás GTX 1060, illetve hogy mennyire kell erős processzor ehhez a felbontáshoz?"
Ezzel akar jatszani:
- CS: GO (nagy ritkán)
- Tomb Raider
- Bioschock Infinite
- Max Payne 3
- Gear of War 4
- DmC: Devil May Cry
- Splinter Cell Blacklist
- GTA V (nem biztos)
- Far Cry 4
- DOOM
- Ori and the Blind Forest
- Rise of the Tomb Raider
- Quake Champions (low vagy meidum quality)Es a penz se mindegy:
"Találtam tök olcsón i5-3470-eket és azokhoz ráadásul DDR3 RAM kellene, ami majdnem fele annyiba kerül, mint a DDR4."
Na most ara amire neki kell boven eleg a CPU is amit talalt es a GF1060 3GB. Ennyi. A RotTR-nal nem tudja a Very High textura beallitast hasznalni de hogy az mennyire lenyeges vagy nem ott lathatod a linken amit adtam - azert valahogy csak tul fogja elni. A GTA5-nel pedig meg mindig nem problema a max beallitasokon jatszani par korrekcioval, folg ha nem a max volt a cel eredetileg sem.
-
GEIL
addikt
válasz
SECTORnooB #16110 üzenetére
Na igen....GTA5 1280X720 (HD)-ban játszogatható még a fiam gépén is, pedig az cakk pakk 43.000 Ft-ból kihoztam 2 éve....Intel quad core....2x2 gb ddr2 dual channel...nvidia quadro 1800 és 35-55 Fps vígan szalad...igaz csak normal + itt ott high beállitásokkal.....de megy.
szóval még mindig azt mondom hogy "jót játszani" lehet olcsóbb vagy gyengébb konfigon is....
-
Raymond
titán
válasz
SECTORnooB #16113 üzenetére
Most mirol is beszelsz pontosan?
-
Raymond
titán
válasz
"pl Gta5 megeszi a 4.5Gb Vramot 1080pn"
Milyen beallitasokon? Mert meg miden feltolva es 2880x1620-on is csak 3.5GB-ot mutat nalam. Egyebkent meg Shadows Very High -> High es mindjart sporoltal majdnem 500MB-ot.
(#16108) bobalazs
Igen, erre nem tertem ki mert az egyetlen jatek ahol mutatkozna az hogy az egyik beallitasnal nem lehet a maximumot hasznalni. Egyebkent a kulonbseg leginkabb a normal map-oknal latszik ha nagyon nezed. Itt osze lehet hasonlitani, azt hiszem tutleli a kollega hogy csak High-on lesznek: [link]
(#16110) SECTORnooB
Ezert erdemes olvasni is
[link]
-
nyulnyulu
senior tag
Armored warfare,division,doom,wot,ghost warrior3,ezekkel játszom most,full hd,és szinte mind bekajál 4,5gb ot a vga bol,semmiképp nem ajánlanám a 3gb ost,cpu ban,6600k rol váltottam r5 1500x re,48k ért és semmivel nem rosszabb,ryzen fórumon az 1400x el is meg vannak elégedve,szóval lehet olcsón is procit venni.
-
GEIL
addikt
válasz
Egyet értek veled....GTX1060 6 Gb-os verzió a "belépőszint".....inkább spórolni még egy hónapot vagy valami....de az alá már nem szabad menni...
-
válasz
Raymond #16106 üzenetére
Pont Rise of the Tomb Raidernél volt hogy a 3 gigás kártya very high textures esetén kifutott a vramból, és az fps droppolt majd padlót fogott.
Nyilván a textúrát egy fokkal lejjebb kell venni, és röhögve hozza a szintet amit kell.
Nekem nincs 1440p-s monitorom viszont DSR-el próbáltam pár játékot, (ami cikkek szerint, ugyanannyira terheli a vga-t mint ha valós felbontás lenne) és nem láttam szenvedni a kis 3 gigást.SECTORnooB
Pont hogy gta 5-t is játszottam high textúrával az említett DSR-el 57-60 fps mellett, szerintem egyáltalán nem rossz az.
Mellesleg csak 4x msaa és 1440p vel esett le az fps-em, olyan szintre hogy láttam hogy kész. (8 fps)
még 2x msaa val sem hasalt el. 0x msaa-val az igazi, a vram korlátok miatt. -
Raymond
titán
válasz
Alvin_ti4200 #16103 üzenetére
Jo lesz azokhoz amit felsoroltal a GF1060 3GB valtozat is es az i5-3470 is.
-
tpeter77
addikt
Az alábbi kapcsán eltűnődtem, hogy mivel járnék jobban hosszútávon.
Csak FullHD-n vagy attól kisebb felbontással szoktam játszani, a monitor és a tv is FullHD felbontásúak.
Anyagilag azonos szinten van az ajánlott 3GB-os kártya (Giga G1 3GB) és az olcsóbb 6GB-os.
pl. MSI gtx 1060 miner Edition 6GB és Inno3D gtx 1060 X2 6GBAz elkövetkezendő 3-4-5 évben biztos nem tudok kiadni majd ekkora összeget vga kártyára (jövőre kezdi a gyerek a sulit). Ti hogy döntenétek?
Ma délután szeretném megrendelni a kártyát, addig kérem segítsetek dönteni.
Köszönöm. -
válasz
Alvin_ti4200 #16100 üzenetére
-
Alvin_ti4200
félisten
Ejj, köszi srácok, kicsit elszontyolódtam
A gyűjtögetéssel az a helyzet, hogy egyszerűen nem szánnék rá többet (mert nyilván még lesz táp, mezei 256-os SSD, miegymás). Nézegettem GTX 1060-nal összehasonlító tesztekt és 1440p-ben elég lehet egy három (négy?) generációval korábbi Core i5? Videók alapján annyira nem fogja meg a kártyát. Találtam tök olcsón i5-3470-eket és azokhoz ráadásul DDR3 RAM kellene, ami majdnem fele annyiba kerül, mint a DDR4. Így bele tudnám passzírozni a 6 gigás változatot.
-
Speed®
titán
válasz
Alvin_ti4200 #16100 üzenetére
1440p okán annyira nem meglepő..szinte dupla erőforrásigény 1080phez képest.
Találsz 80 alatt /6Gt, a /3G meg 60 felett mozog..nem akkora difi, hogy ne érné meg ilyen szinten, szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 5 lapok
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest