Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
Viktor77 #5612 üzenetére
Örök probléma, hogy ahány teszt, teszt alkalmazás, tesztelő és tesztelő környezet, annyiféle eredmény. Nem volt célom, ezt az egy összehasonlító táblázatot piedesztálra emelni, de nyilván ők is mértek valahogy... ezek szerint másképp, mint a PH!. De abban talán egyet érthetünk, hogy az 1050 nem egy húzó címekre kitalált kártya, ahogy azt Fred23 is sejteti.
Amikor én rászántam magam, hogy beruházok egy 1050-re (annak ellenére, hogy korábban elhatároztam, hogy nekem bőven elég lesz az Intel Skylake iGP által nyújtott teljesítmény is), nagyjából sejtettem, hogy az általam megkívánt játékot rendben vinni fogja majd (Elite: Dangerous, bár ők is egy 770-et ajánlanak). Ez bejött. Ennél többet én nem is nagyon várok el tőle, mert abban azért nagyjából az összes összehasonlító teszt egyetért: ez a kártya egy erős belépő szint.
(#5614) Pala
Ahogy fentebb is írtam, nem vagyok VGA guru, gyakorlatilag ez az első "komolyabb" kártyám (az iGP-s korszakom előtti utolsó kártyám egy GeForce4 MX460 volt), így nem fogok tudni jó tanáccsal szolgálni. Iszonyú sok tesztet és fórumot kell átbújni ahhoz, hogy kiderüljön, melyik kártya, mire képes. A problémát tetézi, hogy a választást manapság az árak sem könnyítik...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megújult a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest