- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Nos bench-eltem én is ezzel az alávaló gta 4-el
viszont amit nem értek miért lett több az fps erősebb grafikai beáll.
Statistics
Average FPS: 29.15
Duration: 37.08 sec
CPU Usage: 98%
System memory usage: 74%
Video memory usage: 99%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
View Distance: 41
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GTX/9800 GTX+
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: Hangszórók (SB Audigy)
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHzStatistics
Average FPS: 32.46
Duration: 37.25 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 75%
Video memory usage: 100%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 100
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GTX/9800 GTX+
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: Hangszórók (SB Audigy)
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHzbosi , hogy ide piszkítok vele de ti talán jobban tudjátok
-
NFree
addikt
Tolj fel mindent maxra felbontás stb ha akkor is egyre több pontot kapsz ahogy növeled a cpu sebességet akkor lehet mégnagyobb procival jobban hasít, viszont ha crysyst próbálnád hasonló képpen mindent maxra tolva ott már nem biztos hogy nőne az fps?
Próbáld ki légyszi kiváncsi vook
Ne haragudj , hogy zavarosan írtam de a gyerek itt liheg a fülemben , hogy gta-z ni akar. -
-
NFree
addikt
válasz
Apophis #10351 üzenetére
Hát ha a tápod 12 voltos ága bír legalább 36 ampert leadni akkor talán elviszi , ennyi lenne a gyári ajánlás.
Más
Ha a gtx 260-ál olyan sokat jelentett az a pár db stream porci
Akkor az újj 55nm gtx280-ba mért nem raknak még pár darabot s akkor az is gyorsulhatna egy pindurkát?, Vagy nagyon nagy hülyeséget kérdeztem -
NFree
addikt
válasz
Apophis #10350 üzenetére
Szerintem ha tényleg amp2 akkor okés annyi pénzért, nem ártana egy pindurkát erősebb proci alá de szerintem elég lessz, max egy kicsit még feljebb tornázhatod.
Esetleg megmutathatnád hol sikerült találni mert néztem tegnap az árgépen de nem volt eggyértelmű, hogy amp2 a cumó. -
NFree
addikt
Elég sok szó folyt most a warezzal kapcsolatban, méert nem teszik elérhetővé a kiadók neten keresztül a termékeket negyed annyiér, mint a bolti kiszerelés? Ugye akkor azt nem kellene korongra égetni, nem kell szállítani,a rengeteg kereskedő kezén akin átmegy nem kell jattolni, s máris javulna a helyzet szerintem több gamét adnának így el szerintem, s akkor nem lenne halálra ítélve a pc. Én csak ezt az utat látom kiútnak .Legalább is szivesen fizetnék egy gaméért durván 2k-t s slegalább eredeti lenne a szoftver, lehetne frissítgetni stb. Mert az egy dolog, hogy kis hazánkban ahol elég sok ember él minimálbérből, inkább warezol, mint hogy hó végén ne legyen mit enni, csak hát sajna európában, ahol lenne rá sastojás , ott is inkább nem szeretnek fizetni érte. ez a bibi
-
NFree
addikt
válasz
aram01 #10251 üzenetére
Ne haragudj de én magán a szitun vigyorogtam egy jó ízűt itt magamban.
Uis az eggyik hsz-edban írod , hogy megkérded , aztán godolom telefonálsz beszélsz velük szinte mindent, leteszed a telcsit és akkor jön a megvilágosodásbakker elfelejtettem megkérdezni az árat
.
Úgyhogy -
NFree
addikt
2gb vs 4gb vista alatt nos én csak a C warhead alatt vettem észre külömbséget , hogy több rammal a végén nem laggolt annyira Így könyyeben leszedtem azt a dögöt.
Más amióta megvettem a 9800 gtx et használom a vistát a dx10 miatt, s a gamék töbsége elfut fullba vista alatt, kivéve crysis de az meg high-on megy 36-40fps-el. nem értem miért nem váltotok mikor sokkal erősebb konfigotok van nem hinném számítana mondjuk 5 fps, 50-60 fölött -
NFree
addikt
válasz
schwartz #10168 üzenetére
Háát én úgy gondolom az enyémet talán el tudom passzintani olyan 30k körül,
Viszont ami szóba jöhet mindeféleképp Evga, Zotak, Xfx és ugye a 216sp-os,
és ezeket saja még nem láttam sehol 65k értcsak olyan 80k körül sajna, de lehet várok februárig.
ImI87
Neked is köszi a kielégítő választ -
NFree
addikt
Sziasztok olvasgatom napok óta a topikot, és lassan kedvet kaptam egy gtx 260-ra .
Kérdésem a következő szerintetek megéri e lecserélnem a 9800gtx-em a gtx260-ra, hoz-e annyi terljesítmény töbletet, hogy megérje a +40k? -
NFree
addikt
Ez mien pofátlanság ,[link],
Nem toom olvastátok-e de ha jól értelmeztem jönnek az 55nm gt200 as csippel szerelt kártyák az nv meg direkt nem közli melyik a melyik, hogy a régebbi is fogyjon -
NFree
addikt
Hát úgy néz ki hamarabb jön a [Hynix GDDR5]
Kiváncsi leszek mikor teszik rá az nv re is?biggamer
Bakker gondolat olvasó vagy ?
-
NFree
addikt
válasz
biggamer #9687 üzenetére
Ha jól tudom azért +-os
De a multkor olvastam valami cikket, már nem emlékszem melyik nv kari volt valameik 9800 gt,
az a lényeg, hogy elvileg 55nm jön errefel jött az 65nm-is meg 55nm is és nem lehetett megkülömböztetni őket, csak ha levette az ember a hűtést
Ez mien. Volt is belőlle valamien bonyodalom. ebből kifolyólag elképzelhetőnek tartom hogy van 65nm +os 9800gtx
-
NFree
addikt
Hát én soha nem voltam se nv se ati fan Mindig a teljesítmény/ár szabta meg melyik kártyám legyen, olt atim nv-ém hál istennek megoldhatatlan problémám nem volt eggyikkel sem.
Viszont ha bejön a csávó [link]
akkor hd4870x2 lessz lehet a gtx280 hellyet de még semmi nem tuti -
NFree
addikt
Sziasztok nem tudja valaki pontosan mikor jönnek az 55nm-es gtx280 karik?
Vagy csak én nem voltam elég figyelmes és elsiklottam felette. -
NFree
addikt
Nem melegszik valami túl a tunying miatt, Próbáld valahogy a procit meg a vgat egyszerre terhelni s közben figyelni a hőmérsékleteket? lehetőleg akkor 1 órát rászánhatsz
Én esetleg arra gyanakszom, hogy külön külön fasza minden csak eggyütt olyan hőt termelnek amitől elmelegszik valami esetleg.
CSak egy ötlet bocsi, hogy beleugattam.
Mikor adtad el a q9550-et Írtam anno dobj egy privit.csöviMás
Tápos topikba megtudják vajon mondani a fiúk, hogy mit bír a tápom mert amit találtam a neten róla abból én nem bírom kihámozni [link] -
NFree
addikt
Hát ha egy kicsit rágyúrnának még a gtx280 ra, mint a kistesóra asszem meglenne a következő karim, persze ha megfelelő áron bocsájtanák a felhsználók rendelkezésére.
Apropó mekkora táppal kelene rendelkezzem a biztonságos működéshez? -
NFree
addikt
Warezzel kapcsolatban csak annyit, Eggyik ismerősöm vett egy magazint aminek a dvd melékletén külömböző 18+ cuccok csücsültek. Nos a lényeg az ,hogy rimánkodott meg akarja nézni, engedtem a kérlelésnek. A lényeg a lemezről települt vmi a gépre azóta mindig felugrik egy ablak és kölömböző warez odalak reklámját hirdeti, de rengeteg külömböző tartalmakkal.
Ez milyen? Tehát nemsokára a tv is meg a rádió is tele lessz vele?
Így nem lehet ellene küzdeni, még ha az emberben van egy kis tartás is, mert pofánvágják 2 oldalról aztán csak enged a csábításnak.
Bocsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Trollok komolyan
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hálózati / IP kamera
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest