- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkDragon5
csendes tag
Sziasz
Egy aprócska problémával küszködök..
Édes drága testvérem szétszedte a család ősrégi gépét és most mindenki az én notebookomnon lóg aminem nem nagyon örülök mert akárhányszor bekapcsolom mindig valamit módasitanom kell rajta mert ez is más kép van meg az is...na a lényeg a lényeg h elhatároztam h megjavitom a gépet csak nem vagyok nagy szaki szóval segotség kellene??
A gép adatai:
Synactix 5EP alaplap
Celeron 900 Mhz processzor
Manli Geforce2 MX 400 VGA
384 SDRAM
40 GB maxtor HDDnos a probléma azzal van h miután szétszedte testvérem h megtisztitsa a venitátorokat öszzerakásnál már nem szuperált a gép..
az alap lapon lévö ellenőrző diódákból ki goboztam h grafikus kártyával van valami baj és be is jött...mert meg se mozdul rajta a ventilátor szóval minden megy csak a graf nem...ha valaki esetleg tudna valami javaslatot mondani h mit nézzek meg rajta vagy h fogjak neki....elöre is kösz...
-
Vangelis
félisten
Nekem is van egy inno mx400 64mb osom, esetelg ha kell valakinke keressen .
OFF -
Maxtreme
addikt
Ha nem láttál különösebb különbséget, akkor te vak vagy már bocs
A farcry ég és föld mx-en és valami komolyabb kártyán.. A Nfsu2 nem különben.
Ne mondja nekem már meg senki hogy egy Dx7-es, shadereket messze sem ismerő kártyán ugy néznek ki a játékok mint egy 6600-on, ami támogatja a legújabb technológiákat is.
Ittvan a csSource-ból pár dx7-es kép: Bővebben: link
It pedig pár dx9-es:
Bővebben: link
A Farcry-hoz annó volt szerencsém mx-en, össze sem lehet hasonlítani mx és gef6-on (vagy akár ATi9600-on. Azom volt az e gef6 előtt)
Csináltam pá Farcry shotit is..
Valóban így néz ki mx-en? Bővebben: link -
GEIL
addikt
UP !!!
GeForce2 MX400-am nekem is megvan még.....
''Megacolor márkájú''
175/166 alapból.........210/210-en csavartam celeron II 633@965 mellett anno 2002-ben
(félretettem nehéz időkre.....)
Mivel mostanában lesz konfig váltásom......(PIII ---> A64), kell a régi gépbe is egy VGA.....bár inkább a Voodoo 3 2000-t fogom beletenni....... -
Blade2
aktív tag
Ja! De nekem Gef4 mx440 van!
-
Blade2
aktív tag
Hi!
Detonator problem lenne! Egy hónappal ezelőt vigan játszhatam még akár a Doom3-al is az MX440-esemen, most meg minden kis szar is akad. Tuti a detonátor csinálja, mert tul uj 72.22-es van fenn. Ettől régebbit ajálnátok, ami komp. a DX9c-vel!? -
Hebry
senior tag
Ez jó. Épp nemrég adtam el egy asus v 7100 pro, mx 400-at, ha hamarabb olvatam volna kipróbáltam volna. A fran_ba. DE tetszik!! Nagyon!!!
-
adam101
tag
Ok, de ugye tönkre nem mehet, vagyis ha visszaállítom gyárira, akkor minden rendben lesz?
-
adam101
tag
Nah, mostmár tényleg hiba nélkül használható!
Itt vannak az dataok amiket kiír:
Mag órajel: Gyárilag: 175 Mhz
Memória Órajel: Gyárilag: 166 Mhz
Akkor most mennyit húzhatok rajta? -
adam101
tag
Fennt van a driver, most újra kell indítani a gépet, de majd csak holnap jövök!
-
adam101
tag
Igen kiírt vmilyen hibát! De most installálja a drivert!
-
adam101
tag
lehet hogy amiatt nem ismre fel ez, mert nincs meg a friss driver a kártyámhoz?
-
adam101
tag
Most volt formatálva a gépem, és emiatt nincsmeg az nVidia progi, tudtok adni egy linket, mert már nem emléxem, hogy honnan volt meg...
-
adam101
tag
jaah, az lehet, akkor most hogyha feljebb állítanám a memória órajelet, akkor semmi sem történne?
-
adam101
tag
Pedig ugyanaz mint ami progi title-jébe van beírva!
-
adam101
tag
ez van deafulton, az OverClocking menüpontban.
-
adam101
tag
télleg ott van
. Ezek szerint akkor: 20294
-
Dave64
aktív tag
Uhhhhhhh
nekem 175/166 Def -
adam101
tag
A GPU órajele kell? Mert az 350 Mhz.
-
adam101
tag
azt hol tudom megnézni , hogy mennyi?
Az EVEREST-ben megnézem, pill! -
adam101
tag
Nem tetem rá speciálisat, amit adnak hozzá csak az van rajta...
-
adam101
tag
passz, szerintem gyári alap...
-
adam101
tag
a Core speed és a Memory speedet mennyire növelhetem?
-
adam101
tag
De nekem nagyon kínai ez a szöveg ami rajta van... Mire menjhek, hogyan állítsam, mit tegyek??
-
adam101
tag
nah és ez ta progit hogy kell használni?
-
adam101
tag
Kösz szépen!
Kipróbálom, ugye ez a program érzékeli ha melegszik és akkor visszavesz a tuningból? -
Dave64
aktív tag
és ha ráérsz utánna 1 pill.-ra, akkor Bővebben: link
ThX -
Dave64
aktív tag
nVIDIA Videocard Tweaker (nVHardPage) 2.1
miután beléptél a tuning opcióba, az NVIDIA spec beállításoknál is megjelenik az OC menüpont, de ott ne állítgass (valami szoftveres korlát lehet benne), mert azzal semmi jó nem érhető el.
Én a mostani hűtésemmel maxra felraktam!! Így a tuti!
Sok szerencsét a tuninghoz! -
adam101
tag
akkor milyen progival tudnám húzni?
-
Dave64
aktív tag
estleg a víz nem olyan szép, de amúgy a falak + minden sokkal jobban tetszik.
GF2 -
Dave64
aktív tag
Érdemes hajtani!!!!!
és Mielőtt mások lefikáznánk a jó kis kártyánkatitt van pár eredmény:
NFS U2 1024*768 Minden maxon (kivéve élsimítás)
Far Cry 1024*768 Ultar High
Doom 3 800*600 medium
3d markban ultra kevés pontot kapok, de hát kit érdekel az a sz*r, ha minden más megy.
Jah és nehogy azt higgyétek hogy jo ronda kép mellett, mert itt a szomszédban 1 6600GT van és azzal is tolom.
GF2 Forever -
adam101
tag
Az nekem nembaj ha melegedni fog, de azért ki ne gyuladjon! Hogy lehet tuningolni, ezt is BIOS-ból? Vagy ehhez van valamilyen program?
-
adam101
tag
Azóta már sikerült a driver frissítés, igen az volt a baj, már agyon játszottam magama azza a játékkal, mostmár csk az az 1 kérdésem maradt, hogy lehet e tuningolni ezt a Videókártyát?? És hogy érdemes-e?
-
Allien
veterán
Nekem is gforce 2 mx 400, 64 mega sd ramos változat volt. De, a CoD elindult, bár nem tudom már hogyan. Leget, a beállításoknál át kell rakni opengl-ről direktx-re, ha tudod.
Próbálkozz, mert megéri, és egyszerübb, mint egy új frankó kártyára cserélni, habár, én már megtettem.
-
_Geri_
tag
nekem a 8 megás sis6326om meg hoz vagy 210-et
-
Manitou
veterán
-
_Geri_
tag
együttérzek veled.
Nekem XP alatt nem megy az opengl, ugyanilyen kártyával. De ne félj, beletettem egy FX-et... akkor se megy. Marad a jó öreg 98.
Amúgy hogyha ügyesen bekapcsolod a kompatibilitási módot XPbe, akkor ha mákod van, a régi driverekkel elindul majd.
AMúgy a gépem:
AMDk6/2 350 > 450
256 SD
5ali61 alaplap
5200 250/400 >>> 273/500 (hűtés nélkül)
és minden egyéb hardvereszközből a legszarabb..
Jah, és a gép lelke egy AT-s 103 Wattos eredeti NDK-s táp. Még a 486ost is ez táplálta -
Torry
addikt
Legújabb driver-t rakj fel, ha azzal sem akkor egy régebbit!
-
adam101
tag
Sajnos nem mennek az olyan játékok amelyekhez valami köze van az OpenGL-nek, mitől van ez, és hogyan lehet ezen segíteni?
Az oprendszerem windows XP professional, a játék: Call of Duty.
Légyszi segítsetek, kössz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire R7 250 1GB
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest