Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
gZoma
csendes tag
megoldva, zárható!
-
gZoma
csendes tag
oops, közben rátaláltam az említett topicra, legalább ott is feltehetem a kérdéseimet

[link]
gZ. -
gZoma
csendes tag
-
gZoma
csendes tag
Hello mindenkinek!
Röviden és tömören a sztorim: amióta ''upgrade''-eltem egy ASUS A8N-E alapú gépre, a korábban tökéletesen, kerio firewall mögött működő p2p szoftverek (revconnect, bitcomet) képtelenek stabil működésre abban az esetben, ha felinstallálom a hw-es firewall-t és active armor-t. Minden driver, BIOS, sőt XP (32 bites) a létező legfrissebb... már sok-sok fórumot böngésztem, de igazi megoldást eddig még nem találtam, azon kívül, hogy ne használjam a hw-es tűzfalat!
Van olyan ember kerek-e világon, akinek fagyás, BSOD nélkül, megbízhatóan működnek a p2p szoftverek az nvidia firewall, illetve active armor használata mellett? Ha igen, plíííz help!
Üdv:
gZ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nintendo Switch
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi