Aktív témák
-
Zeck
aktív tag
Sztem az a biztos, ha az ember vesz egy vga-t megnézi melyik új vagy régi driverrel megy a legjobban, és ha kiadnak új drivert leteszteli azzal is. Ha rosszabb az eredmény vissza a régit. Sosem lehet tudni, hogy nem lassabb-e új driverrel az a biztos ha kipróbálod.
-
alatar
csendes tag
Termeszetesen en is maradok a reginel, de ezek szerint valami oka megis van. Na mindegy.
-
twollah
nagyúr
Nekem egy GF2MX400as van, es a legujabb driver szerinten gyorsabb mint a regiek szubjektiv megiteles alapjan.
-
t-shirt
veterán
markot nem futtatam, de érzésre nem csökkent a teljesítmény,
nekem nincs vele semmi bajom -
Christoph
aktív tag
Ez hülyeség, ha megnézed a driver részletes leírását, láthatod, hogy számos hibajavítást és optimalizálást tartalmaz a régebbi GPUkra is....
Nekem is 5600-os van, és semmiféle lassúlást nem tapasztaltam, más forumokban pont az ellenkezőjéről írt jópár user, mint amit ti tapasztaltok. -
simbazz
aktív tag
Úgy van, akkor nem én vagyok a rokkant...
Egy határszar FX5600XT-m van, 61.36 nemhivatalos és 61.76 hivatalos fórszvert is próbáltam már, és nálam is erősen felére esett a teljesítmény. Azt hittem nálam van valami bénaság, user error vagy döglött win, de nem...
Tehát maradunk a 56.72-nél. Ígyjártunk. -
alatar
csendes tag
Hello!
Ha felteszem barmelzik 60as drivert, a hivatalost is beleertve, 3dben 3ad 4ed sebessegre lassul. Akadt valakienk problemaja GefoFX5600on ezekkel?
Segitsegeteket elore is koszonom!
Balint
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest