Aktív témák
-
Hege
tag
Bocsi ha olyan dolog kerül most megint a fórumba ami már előfordult itt, de nekem ez még az újdonság erejével hatott.
Szóval! Eddig az nVidia által kiadott DetonatorXP driver-ekkel hajtottam GF2 Ti kártyámat Win XP Prof. alatt. Telepítésnél mindig a ''not digitaly signed'' felirat fogadott. Sebaj gondoltam, ''continue'' és kész is. Feltelepedik es muzsikál is szépen. Azonban most néztem meg mire is jó az a ''windows update''... / Nem töltöttem le minden csomagot mert hallottam hogy instabillá válhat a rendszer az XP meg jó akko' me' b..uk el ugye :) / De az nVidia fent emlitett driver-ét feltelepitettem.Sebesség beli változás : minimális növekedés ( kb. 50 pont 3DMark 2001 SE ) De legalább ''Microsoft Windows Hardware Compatibility Publ.'' :)
Most még örüleök ennek, de lehet,h holnap már sírni fogok. Akkor viszont még mindig ott a ''Roll Back driver'' gomb és a DetoatorXP 23.11 :)
Udv. : Hege
Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Forrmell.enn
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest