- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Próbálkozz a Azonnali (fáradt gőzös) kérdések órája - Topiknyitás helyett! (kiemelt téma) vagy az Azonnali kérdések órája (kiemelt téma) topicokban, lehet tudnak segíteni.
Ezt zártam.
-
oncsi
őstag
Gyereknek készülő Notit lefujtam Zöld-re, mert az tetszik neki.
Nem csináltam nagy felhajtást neki, irány az OBI, és vettem Dupli-Color sprét. Nem lehet gond, évek ota festem a gépeimet.
De ez a festék nem akar megszáradni!! 2-3 óra után por száraznak kellene lennie, ez meg
24h-után ugyan úgy ragad mintha most fújtam volna. Már legszívesebben leszedném, de mivel??? Hógy lehet intenzivvé tenni a száradását?Motip Dupli GMBH
Sötét neon zőld.Segítség kellene de nagyon......
Ha egy Mod tudja, hogy hová kellett volna a kérdést feltennem, kérem helyezze át. Köszönöm.
Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest